Tidløs stil og eleganse hos S Heffermehl på Frogner

Har du som meg drømt om å titte inn i et av de vakre Town husene som ligger majestetisk til på beste Frogner, rett ovenfor Frognerparken? Endelig fikk jeg sjansen.

DSC_9984

I Kirkeveien 7 ligger det flotte showroomet til S.Heffermehl. Hanne driver S.Heffermehl sammen med faren Sigurd. S.Heffermehl har agenturet på de to anerkjente svenske møbelmerkene Artwood og Englesson.

Skjermbilde 2017-02-13 kl. 21.06.36

For et par uker siden var jeg på foto i denne sjarmerende villaen som eies av familien Heffermehl. I 2.etage ligger det flotte showroomet som er innredet som en leilighet der møblene fra Hanne og Sigurds agentur virkelig kommer til sin rett.

DSC_0040

Møblene fra Artwood skaper en uanstrengt og avslappet atmosfære, der et rustikt og røft uttykk møter skandinavisk eleganse og kompromissløs håndverkskraft. Artwood har laget møbler siden 1969.

1-Englesson_2 kopi

I 2015 ble Englesson kåret til «Årets møbelleverandør», utnevnt av den svenske møbelbransjens organisasjn. Englesson ble etablert i Stockholm i 1966, og har egen tremøbel, stoppmøbel og sengefabrikk, der både møbler og senger lages for hånd av de beste materialer.

DSC_0004DSC_0009

Legg merke til de vakre tekstilene. Dette er vårens nyheter fra Artwood.

DSC_0024DSC_0036 DSC_9999DSC_0158

Englesson og Artwood leverer møbler til hele hjemmet, kjøkken soverom og stue. Hanne har innredet showroomet på en utsøkt måte der møblene virkelig kommer til sin rett i de sjarmerende omgivelsene.

DSC_0139 kopi

Hanne har nylig innledet et samarbeide med Cathrine Knudsen om å selge hennes vakre ullpledd til butikker. Pleddet som Hanne holder har omgående levering mens pleddet til Cathrine kommer ut til høsten.

Har du lyst til å se mer av de flotte møblene fra Englesson og Artwood? Da kan du følge Hanne på Instagram på @hheffermehl

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *