Noen favoritter fra Oslo Design Fair

Det er utrolig flott at Oslo Design Fair finnes. Det som er leit er at det blir stadig færre kunder som prioriterer å reise til Lillestrøm. Jeg er sikker på at mange er enige med meg i at messekonseptet har behov for en stor oppgradering. Det er mange flotte stander her og utstillerne legger igjen vanvittig med kroner for å vise frem sine varer. Jeg bobler over av ideer om hvordan messen kunne blitt så mye mer attraktiv og spennende slik at innkjøperne igjen prioriterte å ta turen. Det er viktig med en felles arena for interiør i Norge og jeg håper at Norges Varemesse klarer å snu den negative utviklingen.

Jeg tok turen på lørdag og skulle hatt så mye lengre tid. Men her får dere ihvertfall en liten smakebit av mine favoritter.

02-IMG_2461

Nydelige farger og former hos Brands by Sörgaard.

03-IMG_2465

Jeg er stadig like betatt av norske Sögne 

04-IMG_2471

Mille Moi hadde laget flott senger til sine mange tøffe puter.

05-IMG_2469

Lekre boblevaser fra Mille Moi.

06-IMG_2479

Alltid like inspirerende å besøke Lama Interiør. Se den fantastiske grønnfargen!

07-IMG_2482

En sofistikert og tøff lodge stil fra Halvor Bakke.

08-IMG_2502

Dette sengetøyet her er et «must» til sommeren. Her besøker jeg Florence Design.

09-IMG_2501

Lekkert til bordet fra Florence Design.

10-IMG_2525

Fargerike Anouska. Jeg elsker boheme stilen. Se på de skjønne fargene!

1-IMG_2246

Som mange av dere vet har jeg et interiøragentur som heter Cozy Room. Vi valgte å invitere våre samarbeidspartnere til et privat showroom i den flotte leiligheten til Annette & Englene.

1-IMG_2363

DJ Yjay og Juni lagde en fantastisk stemning på vår get-together om kvelden.

1-IMG_2395

Utrolig hyggelig at så mange av mine kollegaer i bransjen kom på besøk. Til sammen har denne flotte gjengen over en halv million følgere. ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *