Om Meg

Jeg eier og driver Instagramkontoen @inspirasjonsguidennorge der jeg har over 172.000 følgere. Mine bilder har i snitt 1 million visninger i løpet av en uke og min instagramkonto retter seg mot det norske markedet. Jeg tilbyr rådgivning i sosiale medier gjennom mitt firma Haga Kinder Consult der jeg hjelper bedrifter med Facebook, blogg og Instagram. I tillegg holder jeg jevnlig Instagramkurs og Inspirasjonsforedrag. Jeg jobber som stylist og fotograf rettet mot sosiale medier.

Finalist i Interiørkategorien i Vixen Blog Awards 2016.

Fra høsten 2012 til høsten 2015 var jeg ansvarlig for PR og Sosiale Medier i Home & Cottage. Det siste året jobbet jeg i tillegg i et team der vi stylet alle kundemagasinene. Jeg bygget alene opp instagramkontoen @homeandcottagenorge. Da jeg sluttet hadde den 91.000 følgere. Samtidig bygget jeg opp mitt eget firma, Haga Kinder Consult og etablerte @inspirasjonsguidennorge.

I 2010 og 2011 gav jeg ut boken Inspirasjonsguiden som ble solgt i 40 interiørbutikker. Boken omtalte små og hyggelige interiørbutikker og cafeèr i Oslo og København.

Jeg startet min jobbkarriere i Choice Hotels Scandinavia i 1997. Frem til våren 2010 jobbet jeg som salgs og markedsdirektør for de største Spa og Resort Hotellene i Norge. (Quality Spa & Resort Holmsbu, Kragerø og Norefjell.)

Jeg startet min første Interiørblogg i 2008. “Shabby Charm” ble kåret til Norges beste boligblogg av bladet Bolig Pluss i 2011.

Startet min Instagramkonto @inspirasjonsguidennorge i mars 2013

I 2015 ble jeg Nominert til ”ÅRETS ILDSJEL” i sosiale medier under ”Social Media Days 2015

Jeg bor i Oslo med mannen min Pål, datteren min Mathea og hunden vår Theodor.

Jeg begynte å blogge for United Influencers sommeren 2015.

I januar 2017 var jeg finalist i Vixen Blog Awards

Jeg er arrangør av Gullfjæren Interiør Awards. 

Du kan følge meg i mine sosiale medier her: Blogg, Facebook, Instagram.

Media/Presse