Tidløs stil og eleganse hos S Heffermehl på Frogner

Har du som meg drømt om å titte inn i et av de vakre Town husene som ligger majestetisk til på beste Frogner, rett ovenfor Frognerparken? Endelig fikk jeg sjansen.

DSC_9984

I Kirkeveien 7 ligger det flotte showroomet til S.Heffermehl. Hanne driver S.Heffermehl sammen med faren Sigurd. S.Heffermehl har agenturet på de to anerkjente svenske møbelmerkene Artwood og Englesson.

Skjermbilde 2017-02-13 kl. 21.06.36

For et par uker siden var jeg på foto i denne sjarmerende villaen som eies av familien Heffermehl. I 2.etage ligger det flotte showroomet som er innredet som en leilighet der møblene fra Hanne og Sigurds agentur virkelig kommer til sin rett.

DSC_0040

Møblene fra Artwood skaper en uanstrengt og avslappet atmosfære, der et rustikt og røft uttykk møter skandinavisk eleganse og kompromissløs håndverkskraft. Artwood har laget møbler siden 1969.

1-Englesson_2 kopi

I 2015 ble Englesson kåret til «Årets møbelleverandør», utnevnt av den svenske møbelbransjens organisasjn. Englesson ble etablert i Stockholm i 1966, og har egen tremøbel, stoppmøbel og sengefabrikk, der både møbler og senger lages for hånd av de beste materialer.

DSC_0004DSC_0009

Legg merke til de vakre tekstilene. Dette er vårens nyheter fra Artwood.

DSC_0024DSC_0036 DSC_9999DSC_0158

Englesson og Artwood leverer møbler til hele hjemmet, kjøkken soverom og stue. Hanne har innredet showroomet på en utsøkt måte der møblene virkelig kommer til sin rett i de sjarmerende omgivelsene.

DSC_0139 kopi

Hanne har nylig innledet et samarbeide med Cathrine Knudsen om å selge hennes vakre ullpledd til butikker. Pleddet som Hanne holder har omgående levering mens pleddet til Cathrine kommer ut til høsten.

Har du lyst til å se mer av de flotte møblene fra Englesson og Artwood? Da kan du følge Hanne på Instagram på @hheffermehl

4 kommentarer

 1. I don’t know if it’s just me or if everybody else
  experiencing problems with your website. It seems like some of
  the text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as
  well? This might be a problem with my browser because I’ve had this happen before.

  Appreciate it

 2. Steinar Thoresen

  Hei

  Er det en plass hvor jeg kan se de forskjellige møblene til Artwood , da tenker jeg på kommoder og skap, klesskap.
  Hvilke Artwood skap og kommoder har du utstilt i Oslo?

  Det er litt greit å se de før jeg bestiller.

 3. Interessert i stoler og hjørnesofa

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *