Gullfjæren Interiør Awards

Velkommen til Gullfjæren Interiør Awards!

Gullfjæren er Årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling men et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør.

Arrangementet avholdes lørdag 9. mars 2019, på et av Norges flotteste femstjerners hoteller – Continental hotel i hjertet av Oslo.

Les mer om arrangementet på Gullfjæren.no
På instagram finner du oss som @gullfjaeren.
Husk å tagge bildene dine med #gullfjæren slik at vi finner deg.

Se de flotte finalistene fra 2018 HER.

Tusen takk til alle de flotte sponsorene våre. De er med på å gjøre Gullfjæren til et uforglemmelig arrangement.

Hovedsponsorer: 

S.Heffermehl har agenturet på de to anerkjente svenske møbelmerkene Artwood og Englesson Møblene fra Artwood skaper en uanstrengt og avslappet atmosfære, der et rustikt og røft uttrykk møter skandinavisk eleganse. Englesson ble etablert i Stockholm i 1966, og har egen tremøbel, stoppmøbel og sengefabrikk, der både møbler og senger lages for hånd av de beste materialer.

Klikk her for å se mer!

Hardanger Bestikk er Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. Bedriften ligger i Kinsarvik, helt innerst i Hardangerfjorden, omringet av naturlig inspirasjon og historisk påvirkning. Produktene deres bygger på gamle håndverkstradisjoner.

Klikk her for å se mer.

Tenderflame forhandler Steelwick som er en verdensnyhet for alle som ønsker kos og glede med levende flammer, men som ikke vil føle uro eller ubehag når det brenner. Med Steelwick kan du få peis uansett hvor du bor.

Klikk her for å se mer.

Det norske designstudioet Wik & Walsøe har som målsetning å skape en ny norsk merkevare innen porselen og glass. De utvikler og produserer unike produkter med høy kvalitet og varig verdi.

Klikk her for å se mer.

Galleri Ramfjord er et spennende norsk galleri med stor suksess også på den internasjonale kunstarenaen. De har samarbeidet med internasjonale gallerier, samt deltatt på messer, i blant annet New York, Miami, Amsterdam og København, og mange av kunstnerne deres har fått et stort navn.

Klikk her for å se mer.

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser. De tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og mye mer. Ulfven designer og produserer vakre håndlagde fliser og interiør. Tapwell forener italiensk design og materialvalg av høy kvalitet og tilbyr et stort utvalg av kjøkkenbatterier, servantbatterier, takdusj og mye mer.

Sponsorer

Jakobsdals har et stort og spennende utvalg av lekre puter, gardiner, vakre metervarer, puffer og møbler. De har en herlig miks av lyst og mørkt, tungt og lett. Jakobsdals kamgarnsspinneri ble grunnlagt i 1910.

Klikk her for å se mer.​

Hadeland Glassverk er Norges eldste håndverksdestinasjon, grunnlagt 1762, som spesialiserer seg på glassproduksjon. Mathall, interiør outlet, galleri og mye mer.

Klikk her for å se mer.

Egmont er et av Nordens ledende mediekonsern med aktivitet i 30 land. Egmont står blant annet bak magasiner som Bonytt, Rom 123, BoligDrøm, Lev Landlig og mange flere.

Klikk her for å se mer.

Color & Co selger specielle og unike rullegardiner i miljøvennlig bambus. De husker bambusrullegardinene fra barndomshjemmet deres og ønsker å gjenskape den koselige stemningen de selv vokste opp med i en oppdatert utgave.

Klikk her for å se mer. ​

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World. Vi er stolte av å ha Gullfjæren akkurat her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *