Verdens beste julegave

Annonse

For et par uker siden var jeg en svipptur på Norefjell Ski & Spa for å ta bilder til deres nye blogg. Som jeg har skrevet om tidligere finner jeg alltid ro og inspirasjon i vår leilighet her.

Norefjell Spa & Spa er en destinasjon med mye aktivitet året rundt. Men skisesongen er helt klart den mest populære og vi bruker leiligheten vår mest i vinterhalvåret. Takket være en stor investering med nye snøkanoner, kan Norfjell starte sesongen fra midten av november til april. Visste du forresten at en snøkanon produserer nok snø til 8 badekar i løpet av 1 minutt? I tillegg kommer det en ny ”Rolls-Royce” stolheis som kan frakte 2400 skigjester i timen denne sesongen.

På toppen av hotellet i 7. etage ligger SPA avdelingen. Der kan man boltre seg både innendørs og utendørs hele året. I 6. etage kan du nyte de deiligste SPA behandlinger. Nå har hele avdelingen fått nye møbler. Lekre sofaer og daybed`s i myk, lekker velour! Resortets mest solgte SPA behandling heter FJELLRO. Kunne jo ikke passe bedre her!

Nytt i år er den flotte a la carte restauranten i et eget Chambre Separè i 4.etage. Se de flotte møblene og detaljene!

Det legges ned mye arbeide i at frokostbuffeten skal holde en høy standard med et rikt utvalg. Her finner du også økologiske matvarer.

Lobbybaren er en sentral møteplass på hotellet. Her kan du synke ned i dype skinnsofaer og nyte varmen fra peisen og kose deg med et lettere måltid og noe godt i glasset.

Jeg hadde besøk av min gode venninne Annette @annetteogenglene og hennes 2 sjarmører Cornelius og Bernhard.

Den hyggelige uteplassen utenfor leiligheten. Her er det deilig å nyte den gode fjellluften og solstrålene. Du ser flere bilder fra hvordan leiligheten vår ser ut innvendig her.

Nå gleder vi oss veldig til å feire romjulen på Norefjell. En tradisjon vi har hatt i snart 10 år. For meg er det faktisk den aller beste julegaven. Det å kose seg her oppe med familie og venner. Nyte en SPA behandling eller 2, kose seg på ski og spise god mat. -Kan ikke bli bedre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *