Kreative løsninger i tre

Annonse

Gjennom mitt samarbeide med Bergen Holm legger jeg stadig merke til hvor lekkert det er med det lune treverket i interiøret. På jakt etter gode bilder å legge ut på Instagram, kommer jeg over så mange flotte Instagramkontoer. Her er noen jeg har lyst til å dele med dere.

Hytta til @toisak er virkelig en drøm. Veggene er malt med Setergrå fra Bergene Holm.

Foto og Styling: Amalie Fagerli @svenngaarden

Foto & styling Annette Nordstrøm @annettenordstrom.no

Styling: Tone Krok  Foto:Filippa Tredal @slow_design

Foto og Styling: Ilonka Dekkers @plinka.life

Foto og Styling: @interiorwife

Foto og Styling: @casashicks

Bergene Holm har produsert og levert trelast til det norske folk siden 1946. Bergene Holm tilbyr følgende produktgrupper: eksteriør, produkter til fasade og yttervegg. Interiør, paneler, glattkanter, foringer og listverkuterom. Trelast, konstruksjonsvirke. Hage, barkprodukter. Biprodukter, sagflis, avkapp og pellets. Tilbehør, beis og lakk til interiør eller barkduk og tettelister til uterommet.

Hvert år deler Bergene Holm ut totalt 6 priser for store og små prosjekter som er bygget i tre. Alle som har utført et prosjekt i tre oppfordres til å søke. Du kan lese mer om de ulike prisene her. Søknadsfrist 1.12

LagreLagre

LagreLagre

1 kommentar

  1. Mye lekkert og masse inspirasjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *