Leiligheten du må se om du liker de lyse pudder fargene

ANNONSE

For litt siden viste jeg dere bilder av den lekre Jysk leiligheten jeg besøkte på Hotel Ferdinand i Århus.

Som jeg skrev om i mitt forrige blogginnlegg ble jeg utrolig imponert og ganske så overrasket over hvor flott leiligheten var. Det jeg ikke visste før jeg ankom hotellet var at det fantes 2 Jysk leiligheter der. Nå skal jeg vise dere noen favoritter fra rom 510.

Stilen her var lys og lett. Legg merke til de flotte stolene og spisestuebordet. Jeg likte også veldig godt hyllen på veggen, Ilbro natur. Treverket gir en flott lunhet til de lyse fargene.

Det er lekkert å henge en pendellampe over kjøkkenbenken. Du kan se nærmere på den her.

Det gir en fin kontrast å bruke spisestuestoler som ikke er like. Her ser du Varming og Jonstrup.  Bordet heter Langdal. 

Koselige detaljer på kjøkkenbordet.  Velger du vasen med gulllokk kan du sette strå og enkle blomster sammen uten at det trenger å være så mye. Kr.39,- Ta en titt her.

Lysestaken i den nydelige grønnfargen heter Michael. (kr.35,-) Stuebordet Bakkebjerg kan du titte på her. 

Gjennomgående i leiligheten var de rosa tonene. Som dere vet så elsker jeg rosa. Ikke rart jeg likte meg her. I tillegg til at alt var fra Jysk var den bare helt nydelig stylet. Dette flotte speilet heter Lysvik. (kr.50,)

Det kan være fint å dekorere med timeglass. «Gundersen» kr.50,- Ramme «Tord»  kr.40,-

Disse fargene er mine favoritter for tiden. Sovesofa «Falslev» i grått stoff kr.3999,-

Jysk har et stort utvalg av senger i mange forskjellige design og materialer. Du kan for eksempel velge en seng med gavl klassisk design, eller du kan velge en seng uten gavl og dermed et mer moderne, minimalistisk uttrykk. Ved å legge madrassen i en flott sengeramme kan du skape akkurat den stilen du ønsker. Sengen på bildet heter «Kongsberg» Den kommer i 3 ulike størrelser.

Pynteputer er attraktive og behaglige, og er en relativt billig måte å gi nytt liv til stuen eller soverommet. Se utvalget av pynteputer her.

JYSKs varemerke er det store utvalget og kompetansen innen kontinentalsenger, regulerbare sengermadrasser, dynerputerovermadrasser og sengetøy. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOLD, slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.

Velg lamper som understreker din stil. Bordlampe Philip kr.129,- sto så fint i vinduskarmen.

I den gjennomførte leiligheten manglet det heller ikke med koselige detaljer på baderommet. «Lucksta» krukke kr.39,- og såpepumpe kr. 49,-

Lurer du på hvordan rom 107 så ut? Det kan du se nærmere på her.

Jeg besøkte Århus for å ta bilder for Jysk og det ble en utrolig koselig tur. Det var deilig å sove i en leilighet som passet min smak perfekt. I tillegg var det imponerende at alt som befant seg der finnes hos Jysk til en veldig bra pris.

LagreLagre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *