Her kunne jeg gjerne bodd en stund!

ANNONSE

Det er spennende å besøke nye steder og jeg bruker alltid lang tid på å finne hoteller som har det lille ekstra. Det er på slike reiser jeg finner masse inspirasjon.

Jeg ble dypt imponert over alle de flotte detaljene som møtte meg.

Da jeg ble invitert av JYSK til å bo i deres nyoppussende studio leilighet i Århus, med KUN møbler og interiør fra JYSK var jeg naturligvis veldig spent. Jeg hadde ikke sett noen bilder på forhånd og visste ikke hva jeg kom til.

Det første som møtte meg var det tøffe konsollbordet i gangen. På veggen hadde de lagt et stoff slik at den fungerte som en smart oppslagstavle. Klokken på veggen heter HALVOR. 

Fra det øyeblikket jeg gikk inn døren ble jeg kjempe fornøyd. Leiligheten var bare så lekker. Det føltes som skikkelig luksus å komme til et sted der jeg umiddelbart følte meg hjemme og hvor alt fra møbler, interiør og blomster var nydelig stylet helt i min smak.

Det er smart å henge flere lamper sammen slik som her over kjøkkenbenken. 

Klypen hadde en smart magnet slik at den kan henges opp. Tøffe bordskånere i bakgrunnen.

Jeg har alltid såpe stående fremme på kjøkkenbenken. Det er viktig at den har en fin design slik som Jysk sin egen serie i 3 ulike dufter.

 

Stuen var innredet med en lekker daybed ”VARBJERG.” Likte godt designen og den var god å sitte på.

 

Belysning er viktig. Her er nok en favoritt. Du kan se nærmere på den her. 

Sofaen ”EJERSLEV” var en praktisk to seter i tøff design.

Det jeg likte spesielt godt i leiligheten var det runde spisestuebordet «KALBY» i lys eik. Det er noe spesielt med runde bord. Her satt jeg å jobbet i flere timer og stolene «JONSTRUP» var også utrolig gode å sitte på.

De 3 lampene over bordet var hengt opp på en kreativ måte. Du finner FERDUS lampe her. 

Leiligheten hadde to flotte verandaer og her var også alle utemøbler og krukker fra JYSK. Til tross for at det er blitt senhøst var det deilig temperatur og jeg fikk tid til å kose meg utendørs blant myke puter og et deilig pledd rundt livet. Jeg tente de flotte lyktene og følte meg litt som en prinsesse.

Da jeg skulle legge meg var jeg spent på sengen. JYSKs varemerke er det store utvalget og kompetansen innen nettopp madrasserdynerputerovermadrasser og sengetøy. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOLD, slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.

Sengen hadde en perfekt madrass og det var godt å legge seg i det kritthvite sengesettet ”NELL” i deilig sateng. På det brune nattbordet ”ILBRO” som var i massivt tre sto en tøff sort lampe sammen med en liten blomst i et glass. Det deilige teppet på gulvet heter ”EIK” og var godt å sette bena på når jeg sto opp. Alt dette var små detaljer som gjorde at jeg følte meg hjemme.

JYSK sitt dyktige team hadde gjort hele oppussingen selv og jeg fant masse inspirasjon som jeg vil ta med meg videre i mine prosjekter.

Det at ALT i leiligheten var fra JYSK gjorde meg virkelig imponert. Jeg var ikke i nærheten av å vite hvor stort utvalg JYSK har i sine butikker. Jeg kunne veldig gjerne bodd i denne leiligheten igjen. I tillegg må jeg nevne at Århus er en kjempekoselig by og det går direkte fly fra Gardermoen med British Airways. Hotellet hvor denne leiligheten ligger heter Ferdinand Århus.

LagreLagre

2 kommentarer

  1. Hei. Vi bygger hus og ser på Pinterest for ulike tips til innredning og interiør. Kom over denne posten din fra Jysk, og likte så godt «spileveggen» på kjøkkenet. Ser ikke at du har skrevet noe om det. Vet du noe om hvordan dette er lagd? Evt hvor man kan få tak i noe lignende til eget kjøkken? Evt vet hvem jeg kan kontakte? De som har lagd showrommet? Sikkert som å finne nåla i høystakken, dette 🙂 Tusen takk iallefall.

  2. mariannehagakinder

    Hei Åsne!
    Takk for hyggelig henvendelse. Dette er bilder fra en leilighet i Århus. Vet at leverandører som f.eks. Bergene Holm selger slike materialer. Sjekk ut deres hjemmeside. Masse lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *