Den mest trendy interiørstilen akkurat nå

Interiør og fashion henger mer og mer sammen. Vinterens store trend ser vi både på møbler, gardiner, puter og klær. Fargene er gjerne i dype toner av grønt, blått, sort, gyllen brunt eller varme rødtoner.

Nå vil vi ha det lunt, eksklusivt og komfortabelt. Vi vil krype opp i gode sofaer og slappe av blant myke, behagelige tekstiler. Materialet har vært brukt siden før 1900 tallet og vi forbinder det gjerne med noe som er elegent og klassisk. Kan du gjette hvilket materiale jeg tenker på?

Jo, nemlig VELUR. Velur, også kalt silkefløyel, er vevd stoff med ru, fløyelslignende overflate. Velur finnes i mange ulike kvaliteter og uttrykk men den mest trendy er helt matt.

I går besøkte jeg showroomet til Hanne Heffermehl på Frogner. Hanne har agenturet på Englesson og Artwood 1969. Jeg blir alltid inspirert av de vakre møblene og tekstilene.

Blant nyhetene så jeg mye velur blandet med skinn og ull.

For å underbygge den eksklusive stilen er det lekkert å kombinere velur, skinn og detaljer i messing.

Ser det ikke fristene ut å kose seg her? Sofaen var utrolig god å sitte i!

Skapet til høyre i bildet er av tre. Det er også et materiele vi vil se mer og mer av fremover og som passer perfekt inn i denne stilen for å skape kontraster.

Om du ikke er klar for å bytte ut hele sofaen kan det være kjempelekkert å bytte ut putene eller gardinene. Butikkene bugner av herlige stoffer i velur i de vakreste farger. Lek deg litt med farger og bruk de varme brente tonene som går fra brunt, rosa, blått og grønt. Det blir så lekkert sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *