Her er de mest populære rustikke rødtonene

Denne måneden spurte jeg i samarbeide med @monter_norge hvilken rødtone dere likte best. Vi fikk mange tilbakemeldinger og det ble delt 1.plass mellom to av fargene.

Alternativene var Whispering Red, Senses, Hibiscus og Sukkertopp.

Det er liten tvil om at vi er klar for litt farger for tiden,  engasjementet var stort! Det var faktisk 1000 personer som svarte hvilken favoritt de hadde og som deltok i konkurransen om å vinne maling.

De to fargene som vant var Whispering Red og Senses. Her ser du hvordan de ser ut og hvilke farger de passer sammen med.

Veggen er malt med matt LADY Balance 2024 Senses, og hodegjerdet har samme farge, med en maling for tre og panel, LADY Supreme Finish, i en halvblank glansgrad. 2024 Senses passer til alle de mest populære hvittonene; 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.⠀

Veggen er malt med LADY Balance i fargen LADY 2024 Senses. En fin farge for de som er svak for pudrede rosatoner.

Whispering Red – en brent, rustikk rødtone. Ikke oransje, ikke knallrød. En deilig gyllen mellomting som oppleves som rolig og elegant. Fungerer fint inntil både Egghvit og Bomull. Fungerer også fint til en rekke beigetoner som 1876 Sans, 1140 Sand, 1929 Muskatnøtt. Tøff til grått som alle de gylne gråtonene 1391 Lys Antikkgrå, 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø, 1462 Grå Skifer og 1434 Elegant.

Foto: Jotun Lady

Whispering Red passer også godt til klare hvite kontraster. Dør og list er malt med LADY Supreme Finish halvblank 9918 Klassisk Hvit.

Hos Montér finner du maling fra Jotun og Opus. Du kan se hvilke andre favorittfarger vi har kåret ved å søke på Montér her på bloggen.

LagreLagre

LagreLagre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *