Et nytt gulvprosjekt på gang

Da vi pussset opp for 3,5 år siden var det et område jeg ikke klarte å ta noen avgjørelse på. Det hadde naturligvis også med våre budsjetter å gjøre. -Nemlig gulvene.

Det lå riktignok parkett på gulvene da vi overtok men den var gammel, gul og det var ikke mulig å slipe den. Vi valgte derfor å male parketten hvit med 3-stjerners gulvmaling.

Mange har spurt meg om hvordan det er å leve med de hvite gulvene og det krever selvsagt sitt. Ja, det må kostes/støvsuges hver dag, ja den blir fort slitt og ja, alt synes på gulvet.

Det største problemet er at gulvet blir så fort slitte og for at det skal se pent ut, bør det males hvert år. I tillegg beveger parketten på seg, så det blir store sorte sprekker i gulvet. Dette synes ikke så godt på bildene, men jeg lover dere. Tiden er inne for å gjøre noe.

Vi har derfor besluttet at vi nå skal legge nytt gulv i hele huset. Det blir parkett og nå kommer det vanskelige spørsmålet. Hva skal vi velge? Det er så utrolig mye å velge mellom der ute.

I og med at jeg samarbeider med Flisekompaniet var det naturlig for meg å ta en titt på utvalget til Boen.

BOEN har blitt en av Europas største og mest moderne parkettprodusenter. Rasjonelle produksjonsmetoder, høyt kvalitetsnivå og nyskapning ligger til grunn for produktutvikling.

De er kjent for en lang og stolt tradisjon for håndverk, baserte på respekten for naturens ressurser. Som en stor internasjonal leverandør av high-end parkett, har de også forpliktet seg til å inspirere og veilede sine kunder til å oppnå en helhetlig interiørstil. Derfor jobber de etter verdiene allsidig innovasjon, miljøbevissthet og kundefokus.

Hovedprodukt er lamellparkett i rundt 13 forskjellige treslag, men de tilbyr også en rekke ulike løsninger for sports- og aktivitetsgulv.

Foto: www.boen.no

Boen har et stort utvalg, og det er mye vi må tenke over. Parkett fås i mange varianter, som en- to- eller trestavs, og med ulike lasering av olje og lakk, børsting, sandblåsing og varmebehandling som er med på å gi treslaget forskjellig utseende.

Heldigvis ligger det godt med informasjon på Boens hjemmesider. I tillegg kommer jeg til å besøke en av Flisekompaniets butikker for å se på vareprøvene. Dette blir spennende. Holder dere oppdatert!

LagreLagre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *