Huset du bare MÅ se

I går ble jeg så inspirert at jeg nesten ikke fikk sove. Nå håper jeg at jeg klarer å inspirere deg gjennom disse bildene!

Jeg er så heldig å være med i en Gründergruppe der vi er en gjeng som alle jobber selvstendig. Vi har stor nytte av hverandre og på en måte blir disse flotte damene mine kollegaer.

I går besøkte vi Pernilla R. Holmen. Dette haddde vi gledet oss til lenge! Pernilla og mannen er nemlig nettopp ferdige med å bygge et helt unikt funkishus i Holmenkollen. Husets beliggenhet og fronten med de store vinduene gjør at paret har panoramautsikt utover hele Oslo.

Huset er innredet med Pernillas egen møbelkolleksjon og fargene som går igjen i hele huset er blått og sort.

Vi fikk servert en deilig svensk Smörgåstårta fra Annette & Englene.

For en utsikt!

Pernillas svigerforeldre bor i det hvite huset ved siden av og parets to små gutter er veldig fornøyde med at de endelig har fått så kort vei til sine besteforeldre, og ikke minst egne rom.

Legg merke til den vakre blåfargen på velour stolene.

Pernilla er glad i blomster og hun bruker for det meste hvite roser, hvite tulipaner eller en blandingsbukett med roser som her på nattbordet.

Pernilla står bak PH Design som hun startet i 2014 – Etter flere år som Interiør Designer bestemte hun seg for å skape sitt eget møbelmerket – med fokus på å gi sine kunder friheten til å selv bestemme hva som passer best i sitt eget hjem. Hun ville skape et konsept som handler om å hjelpe kunden til å finne sin egen unike stil. Derfor er Pernilla opptatt av å gi sine kunder muligheten til å selv bestemme hva slags mål de ønsker på sin sofa, puff eller bord. Det er også mulig å bestemme hvilken farge du selv ønsker og du kan velge akkurat det stoffet du selv vil ha – enten det er fra Pernillas utvalg eller om du ønsker ditt eget stoff. 

Nå som Pernilla er ferdig med å bygge og innrede sitt eget hus har hun enda bedre tid til å hjelpe andre som ønsker seg møbler på mål eller rett og slett interiørveiledning. At hun kan faget sitt er det liten tvil om. Håper du også ble inspirert!

LagreLagre

3 kommentarer

 1. Arnhild

  Hei, på bilde nr to har du en sort reol. Jeg har søkt over alt på nettet etter noe sånt uten hell, vet du hvor kan jeg få tak i en sånn?

  Mvh
  Arnhild

 2. Det var skikkelig delikat og vakkert alt sammen. Tusen takk for titten.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 3. Nydelig. Hva er navn på parkett i stuen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *