Her er den mest populære gråfargen

Et spørsmål jeg ofte får er hvilken gråfarge jeg vil anbefale. Den perfekte gråfargen er vanskelig å anbefale da det kommer helt an på om du vil ha den varm, kald eller mest mulig nøytral.

I samarbeide med Montér plukket vi ut 4 populære gråfarger og spurte hvilken dere likte best.

Alternativene ser du her:

Over 1300 svar kom inn og her var det ganske jevnt. Men de 2 fargene som kom så og si likt ut var Demring og Elegant.

Demring er en varm mellomgrå tone. Den er lun og blir ikke gråbeige, men kun grå i uttrykket.

Elegant er en lun mørk gråtone. Denne passer til en mengde andre farger: gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise farger. Den bør ikke benyttes sammen med kalde gråtoner. (Kilde Jotun Lady.)

Vil du lese mer om hvilke farger som er kåret til månedens farge kan du søke på Montér her på bloggen.

Følg Montér på Instagram på @monter_norge

LagreLagre

2 kommentarer

  1. Å velge farge er ikke enkelt. Jeg prøver å hjelpe datteren min med å finne farge til å beise hytta innvendig, og den har gammel furupanel. Hun ønsker en grå/svart farge, men har forstått at det ikke er enkelt å få til på gammel gul panel.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  2. Spørsmål om lysning av gammelt panel er en gjenganger når vi treffer folk på hyttemessa og på vår blogg. På hytta ønsker de fleste å bevare den synlige trestrukturen når de pusser opp, og da er ikke maling noe alternativ. Vi leverer mye ferdig behandlet beiset panel og vår beis ( https://www.bergeneholm.no/inspirasjon/vaare-farger/vaare-beisfargerer) er laget for ny panel. Men vi vet at Tyrilin har kommet med en ny beis, spesielt for gulnet panel. Sjekk gjerne denne:) Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *