Hva gjør et interiør personlig?

Alle trendrapporter sier at vi skal ha personlige hjem. Vi har alle noen eiendeler i vårt hjem som betyr mer for oss en andre ting. Det er også nettopp disse tingene som gjør hjemmet vårt personlig. På skattejaket i Marrakech for noen år tilbake fant jeg et gammelt vintage brudeteppe. Dette har ligget på sengen vår siden og jeg er utrolig glad i det.

Fremover skal jeg vise dere noen av mine kjæreste eiendeler. Disse betyr ekstra mye for meg og har gjennom mange år har vært en del av mitt interiør.

Mange kjenner til historien bak de vakre håndvevde brudeteppene. De kalles Handiras og kommer fra Berber kulturen. Et brudteppe blir gitt til bruden for å sikre et godt ekteskap og fruktbarhet.

Brudeteppene er gjerne laget av 100% ull med naturfarget garn. Teppet kan brukes både som duk, pynteteppe eller henge på veggen.

Vil du lese mer om da jeg besøkte Marrakech? Ta en titt her. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *