Wood is the new black

Da jeg var 2 år gammel begynte mine foreldre å planlegge huset de skulle bygge. De var begge i midten av 20 årene. Huset ble tegnet i samarbeide med en arkitekt men mange av ideene kom fra mine flinke foreldre. Da jeg var 3 år gammel flyttet vi inn i mitt barndomshjem. Dette var i midten av 70-tallet. Mamma og pappa bor fremdeles i huset, og det som er så fantastisk å tenke på er at det fortsatt er like solid og moderne. De valgte nemlig å bygge med teglstein og panel. Panelen har aldri blitt malt og selv nå så mange år etter står huset der like flott.

Det er noe eget med det man er vokst opp med. Derfor har jeg alltid vært svak for det som er ekte og naturlig.

Er du på Instagram og glad i det som er naturlig? Da kan du følge med på @bergeneholm

Bergene Holm er en familiebedrift som ble etablert i 1946. Siden den gang har selskapet vokst fra å være en liten lokal sag i Kvelde til å hevde seg i øverste divisjon i det norske trelastmarkedet. Rett før sommeren startet jeg å samarbeide med Bergene Holm der jeg blant annet koser meg med å bygge opp deres Instagramprofil.

Tina Stuestøl fra Oslo (bedre kjent som damen bak Instagramprofilen @Interiorwife ) vant med knepen margin Uteromsprisen i 2015.

Selskapet står i dag bak INSPIRASJONSPRISEN. Dette er totalt 6 priser som deles ut for å heve kunnskap om trevirke og hedre de mange spennende prosjektene der tre står i fokus. Har du bygget i tre? Da kan dette være noe for deg! Du kan faktisk vinne kr.50.000,- Les mer om de ulike prisene her.

Noen av de produktene jeg synes er aller mest spennende hos Bergene Holm er interiørkolleksjonen «Diamonds And Pearls.» Med markedets mest omfattende panelbehandling får du en vegg som er helt unik! Med sin kombinasjon av skimmer og metalliske effekter leker disse glamorøse panelene med lys og skygger.

MIDNIGHT CHOIR. Mørk og mystisk effektpanel som glitrer lik en stjernenatt. Elegant og effektfull – for deg som går foran.

DUSTY SILVER. Vakker og spennende effektpanel i kjølig grått som skimrer når lyset treffer. Magisk og stemningsfull – med en behagelig personlighet.

DUSTY COPPER. Varmt og glødende effektpanel med skinnende kobberbrun over kjølig grå. Gir vegger med særpreg, hotellfølelse og smaken av storby.

Panel kan brukes på endelig mange måter. Kanskje du får noen ideer av disse flotte Instagram bildene.

@huset_paa_yttersiden har valgt å panele halve veggen. 

 @toisak valgte Setergrå på veggene i sin flotte hytte.

Det vakre hjemmet til @mitthjem og @kjetilaschim. Legg merke til det unike taket med panelen Trollhvit.

Trendekspertene mener at den økte interessen for tre er mer enn et moteblaff. Tre er miljøvennlig og en naturlig del av nordisk design og arkitektur som vinner stadig flere tilhengere også internasjonalt.

Tre passer til det meste, og er godt når du ønsker å roe ned fra et hektisk og oppjaget tempo. Du kan lese mer om Bergene Holm her. 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *