Dette har jeg gledet meg lenge til å fortelle

Til neste år er det 10 år siden jeg startet med interiørblogging. Bloggen min het Shabby Charm og den ligger der faktisk enda. Til og begynne med var alle vi interiørbloggere anonyme og det som var så spesielt, var det samholdet vi fikk oss imellom. Det var aldri et vondt ord, bare positivitet, støtte og glede.

Foto: Hilde Brevig

Mitt første blogginnlegg fra 2.mai 2008 kan du lese her. 

Det aller første bloggeventet jeg deltok på ble igangsatt av May-Liss med den nydelige bloggen Malivas Verden. Jeg husker enda hvor spent jeg var over endelig å skulle treffe alle de flotte jentene jeg hadde blitt kjent med gjennom bloggingen men som jeg aldri hadde møtt. Dette var 9.10 2009. Mange av jentene som var med har jeg fortsatt kontakt med og nå er de aller fleste mest aktive på Instagram.

Blogginnlegget May-Liss la ut etter eventet i 2009 kan du se her.

Bloggen åpnet opp for spennende kontakter i bransjen og jeg glemmer aldri møtet med Franciska Munck-Johansen. Hun var et stort forbilde for meg med sine inspirerende reportasjer i Vakre Hjem & Interiør og ikke minst den flotte bloggen Franciskas Vakre Verden  som også har 10 års jubileum neste år. Franciska og jeg har siden den gang fulgt hverandre tett og utviklet et nært vennskap og et godt samarbeide.

Vi har mange ganger snakket om at vi ønsker å lage et interiørevent for nettopp å løfte frem alle de som inspirerer oss hver eneste dag gjennom instagram. Noen av kontoene er små og noen er store. Men fellesnevneren for alle er at de bruker masse tid på å glede og inspirere andre. Det er så mange kreative og dyktige folk der ute med en stor felles interesse, nemlig INTERIØR.

Endelig har jeg gleden av å fortelle dere om årets interiørevent som vil bli avholdt våren 2018. Vi har valgt å kalle det GULLFJÆREN.

GULLFJÆREN er ikke bare en prisutdeling men så mye mer. Denne dagen skal bli «årets happening» for oss med lidenskap og interesse for interiør. Det vil bli spennende foredrag, stands hvor du kan style og ta egne foto og ikke minst en spennende prisutdeling. Du vil også få mulighet til å møte firmaer som er med på å prege vår interiørhverdag.

GULLFJÆREN står for inspirasjon, samhold og kreativitet. Gleder meg til å fortelle dere mer om arrangementet og håper du vil være med!

LagreLagre

LagreLagre

6 kommentarer

 1. Åhh, så spennende at dere gjør dette Marianne:-)
  Heier sånn på dere!! Det blir helt strålende!
  Stor klem!
  Therese

  1. mariannehagakinder

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Therese 🙂

 2. Så fantastisk gøy ☺️ Hver dag løfter vi hverandre opp og frem på Instagram og skaper et bånd til de fine folkene bak likes og kommentarer. Det å få møte de skjønne menneskene på et slikt event er helt topp. Dette er virkelig et godt iniativ

  1. mariannehagakinder

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Beate 🙂

 3. Så utrolig gøy, Marianne! Det er så spennende at dere har tatt initiativ til dette. Du og Franciska er såå dyktige. Gleder meg til å være med på veien videre og til Gullfjæren. <3

  1. mariannehagakinder

   Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding Anette 🙂 Og i like måte til deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *