En av byens fineste leiligheter

Noen bare har det i seg… Helt siden jeg møtte Gro Anita og Aina for mange år siden har jeg vært imponert over deres teft, kreativitet og stå på vilje.

Damene bak Woods agentur,  Gro Anita Nilsen og Aina Næss startet opp i 2012. I dag har de det norske agenturet på SERAX, Vibeke Scott, Langkilde & søn, Valerie Objects, Ole Gjerløv Knutsen/Skovshoved Møbelfabrik og P.A.P made in Sweden.

Med en gang jeg kom innenfor dørene til showroomet i Oscarsgate 41 kjente jeg meg rett og slett lykkelig. For makan til sted! Her er alt nøye planlagt. Fargene, møblene, detaljene, ja alt harmonerer og hele leiligheten er bare så lekkert stylet. Jeg forstår godt at kundene til Woods foretrekker å komme på innskjøp i deres krative verden. Serax består av hele 6000 elementer så det står heller ikke på utvalget.

Det koselige kjøkkenet har store doble dører rett ut til en hyggelig balkong.

Om noen lurer, ja frokosten var kjempegod!

De tøffe produktene i skinn fra svenske P.A.P made in Sweden omfatter både vesker, bagger, lommebøker osv. men også lekre ting til kjøkkenet som dette skinnforklet. 

2 favoritter fikk bli med meg hjem. Det var denne vakre velour jakken fra Vibeke Scott og…

…den unike daybeden fra Ole Gjerløv Knutsen/Skovshoved Møbelfabrik som jeg hadde ønsket meg lenge. 

Jeg er så glad for at det finnes sånne herlige jenter som Gro Anita og Aina tenkte jeg med et smil om munnen da jeg spaserte ut fra leiligheten. Tenk hvor heldige vi er som har denne lidenskapen for interiør og kan kjenne på gleden ved sånne fine opplevelser.

Du kan lese mer om Woods Agentur her. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *