Dette var en ære å få være med på..

I vinter fikk jeg en utrolig hyggelig telefon. Den var fra Christine Fiskeaunet. Hun og Halvor skulle gi ut en bok ved navn «Eventyrlige detaljer»og de lurte på om jeg ville skrive forordet. Jeg ble veldig stolt over å få et så ærefullt oppdrag men til og begynne med syntes jeg det var litt skummelt. Da var det greit å tenkte litt som Pippi. «Dette har jeg ikke gjort før så dette går sikkert bra.» 😉 Ved god hjelp av Christine og forlagsdirektør Anne Marie Løvenskiold følte jeg meg trygg på jobben. I dag kom boken i posten og den er blitt SÅ fin!

Jeg satt meg ned med en god kopp lakris te og leste den fra perm til perm. Jeg er SÅ imponert over jobben Halvor og Christine har gjort med boken.

Moro å se navnet sitt på trykk og stolt over at vårt kjøkken og bad også er med i boken.

OM BOKEN:

Et godt og hyggelig hjem er som et fristed, og det skapes først og fremst av de som bor der. Det behøver verken å være uoverkommelig eller kostbart – med litt egeninnsats kan alle få det fint. Et eventyrlig interiør ligger i detaljene, og hvordan du fokuserer på dem. Inspirasjonen finner du i Eventyrlige detaljer. I denne boka får du vite du hvordan du går frem når du skal velge farger, møbler, tekstiler, planter og pynt til hjemmet ditt. Trinn for trinn lærer du å skape helhetlige og harmoniske rom.

Skap et hjem med personlig atmosfære!

Halvor Bakke er Norges mest kjente og populære interiør- og møbeldesigner, kjent fra sosiale medier og blant annet TV-programmet Eventyrlig oppussing. Christine Fikseaunet er interiørdesigner og stylist, og har gjennom sitt yrkesliv i interiørbransjen blant annet jobbet med kolleksjons- og designprosjekter for Green Apple, Home & Cottage og Borås Cotton.
Halvor og Christine har jobbet tett sammen i en årrekke.

Boken er spekket med vakre og inspirerende bilder. I tillegg finner du konkrete råd om hvordan du kan gjøre det fint hjemme hos deg. Har du lyst til å titte litt i boken? Da kan du bla i den her. 

Boken lanseres til torsdag så den vil bli å finne i landets interiørbutikker og bokhandlere utover høsten. Du kan bestille den hos Cappelen Damm her. (Pris kr.399,-)

TUSEN TAKK TIL CHRISTINE OG HALVOR for det ærefulle oppdraget.

Innlegget er ikke sponset.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *