Hygge og velour på årets interiørmiddag

Det er alltid like hyggelig å bli invitert på årets interiørmiddag av Polheim PR. Location er forskjellig fra år til år og fra første stund er det spennende opplevelser som møter oss.

I år var vi på Grünerløkka i et fantastisk lokale. Bordene var dekorert av dyktige Anette Willemine for Til Bords. Høstfarger kan være så mangt. Anette hadde tatt utgangspunkt i høstens sarte, utviskede toner når hun planla hvordan bordet skulle være. Hun hadde til og med tatt turen til ulike kornåkre og spurt bonden om å få lov til å plukke kornaks fra enga. Blåbærlyngen i lyslyktene var fra egen hage.

Årets interiør er preget av blomster. Mer enn noen gang ser vi de samme trendene både i mote- og i interiørverdenen. Jeg valgte å ha på meg en jumpsuit fra By Ti Mo.

Rundt omkring i lokalet var det stylet ulike miljøer fra arrangementets sponsorer. Borge tapet fikk med rette mye oppmerksomhet. Se bare på denne tøffe tapeten her!

Foto: Borge Tapet

Liten tvil om at velour står sterkt i trendbildet. Rålekker puff fra Sofa Company. Flott veggteppe fra Broste Copenhagen.

Legg merke til den tøffe lampen fra Royal Design/Normann Copenhagen.

Tøffe småbord fra Jotex. Skinnsofaen er fra Sofa Comapny. Den var bare så lekker. Planter fra Plantasjen.

Lekkert bord med marmor plate fra Ellos. Tøff ananas fra Jotex.

Sengeteppe og skillevegg fra Ellos.

Foto: Borge Tapet.

Vi fikk presentert hvor enkelt det faktisk er å tapetsere. Videoen kan du se her.

Foto: Jotex. 

Foto: Ellos. 

Foto: Ellos. Dette er faktisk en kaktus lampe. Kul ikke sant? 

Foto: Nille.

Maten var tilbredt av The Flying Culinary Circus. Hver rett var rett og slett et lite kunstverk og smakte himmelsk. Marseille fat fra Til Bords.

2 glade jenter! Vet at Lise og hennes gjeng på Polheim PR legger ned enormt med arbeide i dette arrangementet. Av Borge tapet fikk vi vite at ordet «hygge» for øyeblikket er det mest trendy ordet på hele kloden! Noe som ihvertfall er rette ordet for denne kvelden.

Jeg må bare takke så mye for en uforglemmelig kveld.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *