Gangen før og etter. Smarte tips og råd.

Det må bli sort tenke jeg da vi skulle pusse opp gangen vår. Dette er 3 år siden og de mørke fargene var så vidt begynt å komme. Mange mente jeg var ganske sprø som malte den lille gangen så mørk men det har jeg aldri angret på! Sort rammer inn rommet på en perfekt måte og skaper en fin lunhet. Taket og vinduene ble malt i hvitt og skapdørene valgte jeg å male grå slik at de sto til steinene på gulvet.

I vår gamle leilighet på St.Hanshaugen hadde vi en vegg i gangen med den originale mursteinen. For å gjenskape litt av den samme følelsen som vi var så glad i, valgte vi Castle Stones i gangen. Det var litt av en jobb å legge steinene én og én, men etter 3 år er vi fortsatt veldig fornøyd med resultatet. Gangen er ganske smal men Baxter kommoden fra Home & Cottage er perfekt. Etter en periode hvor jeg var ganske lei av å trekke ut skuffene «hundre ganger» fikk vi endelig orden. Hvert familiemedlem har sine egne skuffer med faste ting.

Her er gangen fra prospektet. Ganske så annerledes ikke sant?

Jeg valgte å henge et digert gammel speil fra India over kommoden. Det er kjøpt hos Country Chic. Lampene på veggen heter BUSTER + PUNCH. Den får du hos Bolina.

Kunne ikke klart meg uten kurver i gangen! Benken er et kupp fra Finn.no Puten fant jeg på en reise til Marrakech. Den er jeg veldig glad i.

Det var viktig for meg at fargen var helt matt. Det gir et sofistikert og»mykt» inntrykk. Jeg valgte dempet sort fra Jotun. I resten av huset valgte vi kalkmaling men i en gang med en del søl, var det greit å velge noe annet. Dette er nå 3 år siden og hver gang jeg kommer inn i gangen er jeg glad for de valgene vi tok.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *