En sniktitt inn til Marianne fra Vakre Hjem & Interiør

For et par dager var jeg så heldig å få lov til å besøke Mariannes vakre herskapshus. Det ligger idyllisk til på Verdens Ende på Tjøme. Vi er mange som beundrer denne dyktige kvinnen som står bak favorittmagasinet Vakre Hjem & Interiør. Magasinet lager hun hjemme på Tjøme sammen med sin mann Erik. Sammen har de skapt en oase på Tjøme og de er virkelig et «dreamteam.»

Disse bildene har jeg tatt med min Iphone 7 og det var ikke planlagt noen photoshoot. Dagen i forveien hadde vi hatt en hyggelig jentemiddag i den nydelige leiligheten til Annette og Englene på Havna, og vi avtalte et lite besøk hos Marianne dagen etter. Jeg er derfor veldig takknemlig for at jeg fikk lov til å dele noen av bildene med dere. Marianne forteller at hun aldri helt blir ferdig med å innrede sitt hjem og det er grunnen til at hun aldri har vist hjemmet sitt i Vakre Hjem & Interiør. Jeg er helt sikker på at vi er mange som kunne ønske oss en reportasje fra dette drømmestedet.

Marianne har valgt jordfarger i sitt hjem. Den flotte peisen er i bruk gjennom hele vinteren. Legg merke til tapeten til høyre. Den er valgt i hele stuen og gir rommet en helt egen atmosfære. 

I sjeselongen foran peisen er jeg sikker på at Marianne og Erik virkelig koser seg når høstmørket kommer og det er tid for å trekke innendørs. 

Liten tvil om at Marianne har sansen for vakre detaljer. Her fra stuebordet. 

Grønt utenfor og grønt i vinduskarmen. I just love it…

Kjøkkenet er Mariannes favorittplass i huset. Det er ikke vanskelig å forstå. Legg merke til den vakre grønnfargen på innredingen, Aga ovnen og de unike flisene. Når man kommer inn på kjøkkenet fra terrassen utenfor er det som å komme inn i en vakker Fransk villa i Provance. 

En sjarmerende terrasse utenfor kjøkkenet. Til høyre i bildet ligger parets boblebad og rett frem ser du det store bassenget. Marianne kan fortelle at bassenget holder 28 grader og er i bruk fra tidlig vår til langt utover høsten. Her svømmer Marianne nesten hver eneste dag. Gjerdet rundt gjør det lunt og godt. 

Marianne og Eriks hage krever et eget Photoshoot. Det er lenge siden jeg har sett noe så flott. Marianne har fått god hjelp av sin pappa som er profesjonell i faget og det er ikke vanskelig å se at han koser seg i datterens hage. 

Tomten består av flere hus. Her er gjestehuset som var vakkert innredet i den Franske landstilen. 

Når vi gikk i hagen foran huset var det som å vandre i en vakker park. 

Legg merke til den gamle sjarmerende grunnmuren i stein. 

Tusen takk igjen til Marianne og Erik for et uforglemmelig besøk!

Du kan besøke bloggen til Vakre Hjem & Interiør her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *