Hvilken interiørstil liker vi best om sommeren?

Jeg får ofte spørsmål om hvilken interiørstil jeg har. Det er ikke lett å svare på. For jeg liker så mye! Det som er fint er at vi kan endre stil etter årstid og inne/ute på hytta osv. Ja, selv når du skal dekke et bord er det moro å leke seg med ulike stiler.

Gjennom analyse ved tidligere jobber og gjennom mine sosiale medier er det liten tvil om hvilken stil som er mest populær her i Norge om sommeren. Kanskje ikke så vanskelig å gjette? Det er den maritime stilen og de deilige blåtonene.

En av de som virkelig er med på å påvirke denne trenden og som alltid har vært trofast mot sin stil er Lexington. Det var derfor en stor ære å bli invitert på frokost av selveste Kristina Lindhe, gründer og eier av Lexington. Frokosten ble servert i Lexington sitt showroom i Oslo. Lokalene var så nydelig stylet med sommerens og høstens kolleksjon.

Kristina Lindhe har alltid elsket New England-stilen. Hun jobbet som lærer da hun bestemte seg for å etablere sin første kolleksjon med pledd og sengetøy i 1997. Hun ønsket å designe et sengetøy som føltes mykt mot kroppen og som bare blir bedre og bedre hver gang det blir vasket. Sengetøyet skulle ha samme kvalitet som hennes manns aller beste skjorter i Oxford kvalitet. Hun måtte besøke svært mange fabrikker før hun fant en som lyttet til hennes tanker og som klarte å produsere sengetøyet akkurat slik hun ønsket. Hun kan fortelle at denne fabrikken fortsatt er hennes samarbeidspartner i dag.

Kristinas største inspirasjonskilde er sjøen og det er også i skjærgården gjennom de ulike årstidene at hun finner inspirasjon til Lexington sin fargepalett. Hun elsker å gå langs stranden i The Hamptons og hun er ofte å se i Lexington sin Consept Store i East Hampton.

Det var utrolig hyggelig å møte denne dyktige forretningskvinnen som jeg virkelig beundrer for hva hun har fått til!

En fin nyhet for alle som elsker Lexington er den ekslusive tapetkolleksjonen. Den er laget i samarbeide med Borås tapeter.

Jeg falt helt for «Emily» som er produsert med blokktrykk.

Kristina presenterte også vinterens og julens nyheter.

Jeg var så hedig å få denne vakre boken i gave av Kristina. Her forteller hun sin historie, men viser også hundrevis av inspirerende bilder av hvordan du kan innrede ditt hjem i den klassiske New England stilen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *