Slik skaper du rom for avslapning og trygghet

En sterk interiørtrend som vi har sett en stund, og som kommer til å stå enda sterkere i 2018 er «Earthly Balance.» Vi søker tilbake til våre røtter, omgir oss med ting som betyr noe for oss og lager rom for avslapning og hvile i våre hjem. Opplevelse og fritid er noe av det vi verdsetter aller høyest.

Utstrakt bruk av planter kombinert med orange, grønt og blått er viktige elementer.

Sammen med min gode venn og samarbeidspartner Franciska fra Franciskas Vakre Verden besøkte vi Skeidar på Alnabru. Der skulle vi ha Photo Shoot og gjøre noen enkle stylinger. Det er moro å se hvor fint Skeidar har tolket trenden i sine varehus.

Her ser du en utstilling fra Skeidars BoConsept avdeling. Legg merke til tapeten med store palmer. Ikke bare vil vi ha levende planter i våre hjem, vi ser også en økt bruk av print med grønne planter.

Grønt i kombinasjon med hvitt er delikat og lekkert. Leg merke til de fine kontrastene som gjør at helheten blir så fin.

Det kan være fint å kombinere spisestuestoler i grønt og blått. Her handler det om kontaster. Tør og tenke litt annerledes. Det gjør at du får en personlig stil i ditt hjem.

Dette er et godt eksempel på en koselig stue med elementer fra naturen. Pute i skinn, dyreprint på veggen, kaktuser og grønne planter understreker stilen.

Vi gjorde et raskt bytte og puttet inn noen rosa elementer. Her handler det igjen om å finne sin egen stil og selvsagt style om etter hvilken årstid man er i. I begge miljøene ser dere en stue hvor det er godt å være. Her er det enkelt å slenge seg ned og finne roen.

Dette er min stue som er stylet til Photo Shoot. Her ser du igjen et godt eksempel på bruk av elementer fra naturen som marmor, skinn og bomull. Legg også merke til putene og pleddet som er helt ulike men samtidig passer godt inn i helheten. Det hadde ikke vært like fint om alle møblene var i samme serie, eller at putene var helt like.  Sofa, bord med pynt, puter og pledd fra Skeidar.

Jeg bruker mer og mer grønne planter for å lage en avslappende lounge stemning.

Flere enn meg som vurderer å male en vegg eller et helt rom i grønt eller blåtoner? Det er noe med fargene fra naturen. Sammen med de rette elementene gir de oss avslaping og ro i vår hektiske hverdag.

Du kan lese mer om Skeidar her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *