Slik blir du og huset festklart

Mai er virkelig en sosial måned og innimellom er det jammen deilig med en skikkelig fest! Det er mye å forberede og som oftest ender jeg opp med å ta finkjolen på 10 minutter før gjestene kommer.

På lørdag bestemte jeg meg for å starte litt tidligere med forberedelsene og faktisk sette av tid til egenpleie før festen.

Dagen før startet derfor hos Eger Skin Clinic. Denne gang var det ansiktet som skulle få en deilig behandling. Jeg prøvde Eger sin signatur behandling. Dette er en avansert hudpleie for deg som vil ha et powerboost til huden der det jobbes med fukt, glød og lift. Blant annet brukes Venus Freeze der magnetiske pulser trenger ned i huden og øker kollagen- og elastin produksjonen. Dette fører til fastere hud og færre rynker. Venus Freeze er kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choise Awards 2013.

Behandlingen ble avsluttet med verdens berømte Opera LED Light Therapy Face Mask. Den jobber med rynkereduksjon, hud toning, stramming og teksturering, pigment hud, flekker, hudhelbredelse og solskader. OPERA er verdensberømt og gir hudforyngelsesbehandlinger til ansikt og hals.

Dette var en effektiv behandling med et utrolig bra resultat. Huden min fikk virkelig et løft og en utrolig fin glød.

Glad og fornøyd dro jeg hjem for å dekke bordet. Jeg valgte å pynte bordet med nelliker i orange kombinert med andre friske farger. Nellik er en blomst vi ser mer og mer av. Fordelen er at den holder seg lenge, finnes i mange flotte farger og du kan gjerne pynte bordet et par dager før festen om du ønsker.

Den grå linduken la jeg på bordet mens den fortsatt var fuktig. Da slipper jeg å stryke, noe som er det kjedeligste jeg vet.

Jeg pleier alltid å dekke med både vinglass og vannglass. Det er viktig å passe på at gjestene våre får nok vann når vi servere vin. En god regel er å drikke et glass vann pr.glass med vin.

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ha på seg. Det å velge en temafarge for festen er som regel alltid populært. Tema på lørdag var ORANGE.

Den orange kjolen ble sist brukt på Vixen Blog Awards. Den føles ekstra god mot huden da stoffet er i 100% silke. Ofte står det at silke må renses men jeg pleier å vaske silke på ullprogram i maskinen med vaskemiddel beregnet for ull.

Om du ikke har nok sitteplasser til alle gjestene kan du la deg inspirere av Marrakech. Legg frem puter i ulike størrelser som gjestene kan sitte på.

Inviterer du gjester som ikke kjenner hverandre så godt og ønsker en uhøytidlig atmosfære, er det lurt å lage Tapas. Her er det noe for enhver smak og det er lettere å bli kjent med hverandre rundt bordet.

En deilig salat er det også mange som setter pris på.

Vi pleier alltid å legge drikkevarene på is. Husk å bruke noe som er vanntett om det skal brukes innendørs.

Når middagen er ferdig og før festen kan starte er det deilig med kaffe. Jeg pleier å servere presskannekaffe. Før gjestene kommer pleier jeg alltid å gjøre alt klart så det bare er å helle over det kokende vannet. Det er også lurt å lage en liten kaffe og kake buffet. Da får gjestene reise seg fra bordet og strekke litt på bena. Er været ustabilt, (som det ofte er her i landet..) kan det være greit å dekke på til middag innendørs men servere kaffen utendørs.

Lykke til med forberedelsene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *