Påskekos i vår fjellleilighet

Det er mer enn nok å passe på i hverdagen. Siden jeg må innrømme at jeg nok er ganske så perfeksjonist, passer det vår familie perfekt med en fjellleilighet hvor vi kobler helt ut fra hverdagen.

Da jeg jobbet i hotellbransjen var mitt siste prosjekt som markedsdirektør å jobbe med det fantastiske resortet her på Norefjell. Vi følte oss ganske så vågale da vi bestemte oss for å kjøpe en leilighet i 2008. Nå har vi snart hvert her i 10 år og vi er så glade for valget vi tok den gang.

Vi bruker vår leilighet i alle skoleferier og i helger når hotellet ikke er fullbooket. Når vi ikke er her har jeg alle våre eiendeler låst inn i et stor bod og så har vi et kjøkkenskap med lås. På den måten får vi inntekt på leiligheten når vi ikke bruker den og hotellet passer på vedlikehold, renhold osv. Altså bare kos som gjenstår for oss når vi er her.

På soverommet har jeg sengetepper og puter fra Cozy Room. Sengetøyet er fra Home & Cottage.

Det gir en ekstra deilig følelse av luksus med badekar på soversommet. Vigdis Apeland Bergh har vært interiørarkitekt på hele Resortet. Det tok litt tid for utbyggerne å beslutte om det var rett med badekar på rommene, men heldigvis sta som hun er, fikk Vigdis viljen sin gjennomført. Noe jeg er evig takknemlig for 😉

Gåsunger hører påsken til.

Den store og den lille lykten er fra mitt interiøragentur Cozy Room.

Ønsker dere alle en deilig påske! Vi satser på sol og kvikklunsj enten du er i byen, på fjellet eller et helt annet sted 🐣

Du kan lese mer om Norefjell Ski og Spa her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *