Påske glede

Påsken blir av mange sett på som den aller koseligste høytiden. Påsken gir oss ofte noen gode soldager, vi har tid til familie og venner og ikke minste tid til å slappe av. Noe av det jeg synes er aller best med påsken er å invitere til en deilig påskemiddag, dekke et fint bord og sitte i mange timer å kose seg meg god mat og drikke.

Her har jeg dekket med et servise jeg kjøpte i Barcelona for mange år siden. Ja, det VAR tungt å ha det med i håndbagasjen 😉 Kelim pute og tepper fra Skeidar. Bildene på kjøkkenbenken er fra Skeidars BoConsept. De kan bestilles.

Jeg falt helt for disse søte påskeharene med gullører fra Skeidar. Lysene er også derfra. Bestikk og krystallglass fra At Home på Lilleaker. 

Egg hører påsken til. Disse vaktel eggene er ikke ekte men de er utrolig dekorative. Her er flere påskefavoritter fra Skeidar. Blått fat, krukke med gull lokk, blomstervase, gul blomst og en nydelig gul velourpute.

Det er ekstra hyggelig for gjestene om du legger menyen på hver kuvert sammen med et bordkort. Meny og bordkort er designet av mine gode venninner i Elm Designkollektiv.

Elm Designkollektiv er et nystartet firma som designer trykksaker til bryllup og andre begivenheter som bursdagsfeiringer, dåp/navnefest, konfirmasjon etc.

Jeg er utrolig glad i de vakre Mandala mønstrene. Disse vakre påskeeggene kan bestilles fra Majas Cottage.

Lykke til med påskeforberedelsene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *