jada, det ble rosa!

Fredagen før påske hadde jeg et hyggelig besøk av interiørstylist Tone Kroken og fotograf Yvonne Wilhelmsen. Påskepynten ble ryddet bort og inn kom jammen juletreet. Det er jo noe som heter at «jula varer helt til påske» og nå stemte jammen det hjemme hos oss. Vi lagde jul til julenummeret til KK som kommer ut i oktober. Gleder meg til å vise dere bilder. Det ble annerledes og utrolig tøft.

I den forbindelse hadde jeg lånt et rosa teppe fra Marrakech av Maison Malou. På Instagram spurte jeg om hva dere syntes, og det var moro å se responsen. Liten tvil om at vi er klare for farger. Det tar nok en stund før jeg maler veggene, men med tekstiler og tepper i farger gir det herlige kontraster som jeg liker så godt. Teppet ble mitt og flere bilder kommer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *