Her er baderomstrendene 2017

Badet er stedet der du startet og slutter dagen. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i hverdagen. Trendene går bort fra det strenge og kjølige minimalistiske til det mer varme, personlige og maksimalistiske. Det er mer å velge i enn noen gang når det kommer til fliser. Mosaikk, store fliser, kvadratiske, rektangulære, matte, blanke, fasetterte, møntrede, ensfargede….

Store fliser, marmor og naturnære toner står sterkt i trendbildet når det gjelder baderom. Vi ser også en utstrakt bruk av flis brukt som kontraster. Gjerne hvitt mot sort eller flere ulike størrelser og mønstre for å skape en spennende dynamikk i rommet.

Jeg tok en prat med fliseekspert Ole Bjørn på Flisekompaniet på Skøyen. Han kunne fortelle at noen av bestselgerne om dagen er de store flisene som er hele 80×80 cm. Mange tror at ved å bruke store fliser virker rommet mindre men effekten er faktisk motsatt.

Skjermbilde 2017-02-01 kl. 15.25.28

Fra mitt «SPA bad» i underetagen. Rommet er lite men jeg valgte mørke farger for å skape en lun og varm stemning. Badekar, fliser og dusjvegger  fra Flisekompaniet. Foto: Tone Langbakken, Empefire.

Skjermbilde 2017-01-11 kl. 11.00.44

Armatur i messing gir en fin varme til de kalde fargene. Du ser et stort utvalg her. Foto: Tone Langbakken, Empefire.

Skjermbilde 2017-02-01 kl. 15.25.59

Effektfull kontrast mellom rullestensflisene under badekaret og i dusjen og de store grå 60×60 flisene på gulvet. Foto: Tone Langbakken, Empefire. De grå flisene heter Ariostea Limestone Columbina lev.silk. Jeg hadde et hyggelig besøk av Flisekompaniet som skulle gi ut et nytt Flisemagasin.

IMG_1659red

Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon. Her kommer noen av mine favoritter. Badet over tilhører @so.very.me.and.home

IMG_1601red

Foto: @wellendorfs

IMG_1464red

Foto: @beckiowens

IMG_1463red

Foto: @beckiowens

Skjermbilde 2017-01-11 kl. 11.02.55

Foto by me. Utstilling med Hexagonfliser i 3 ulike fasonger og størrelser. Fra Flisekompaniet i Ski.

olivia_angeline_f

Foto: @olivia_angeline_f

mitt_paradis

Foto: @mitt_paradis

interiorbylindawallgren

Foto: @interiorbylindawallgren

huset_paa_yttersiden

Foto: @huset_paa_yttersiden

IMG_1692red

Foto by me. Her er samme flis vist i ulike farger og størrelser. Utstilling fra Flisekompaniet Skøyen. Flisen heter Ergon Archh. Resin. Kommer i størrelse fra 80×80 og helt ned til mosaikk i brett på 30×30.

Har du lyst til å få mer baderomsinspirasjon? Da kan du lese Flisemagasinet her.

1 kommentar

  1. ann-kristin stenbeck

    Hei
    de dusjdøren som er svarte med sprosser vet du hvor de er fra? produsent?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *