Nyttige tips til soverommet

Nå når høsten er kommet og temperaturen synker er det godt å gjøre en liten oppgradering på soverommet. Det er de mørke fargene som dominerer på soverom om dagen, noe som skaper en lun, sofistikert atmosfære.

DSC_6993

Jeg har to sett med dyner. Når vinteren nærmer seg er det godt å bytte til en tykkere dyne med vinterdun. Samtidig får jeg vasket sommerdynene. Sengetøyet bør vaskes ca. 1 gang pr. uke mens dyner og puter vaskes ca. 1 gang i året.

Her har jeg redd opp sengen med verdens deiligste sengetøy fra Odd Molly. Det er i 100% bomullssateng, som er kjølig om sommeren og varmt om vinteren.  Velg sengetøy i naturmaterialer som bomull, lin eller silke. Sateng og flanell er vevemetoder som gjerne brukes på bomull. Husk å vaske sengetøyet på minst 60 grader.

DSC_6996

Hotellputene har fått sengetrekk fra Florence Design. Pynteputene er fra Odd Molly. Anbefaler alle å investere i en god hotellpute om du ikke har det! Bruk den som ryggstøtte eller for å skape en komfortabel sone i sengen.

DSC_7005

Jeg har brukt en krakk som nattbord. Lampen fra Cozy Room gir et behagelig lys i rommet.

DSC_7000
OddMolly
Foto: Odd Molly

Du kan lese mer om mine fargetips til soverommet her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *