Hva betyr bøker for deg?

Jeg har alltid vært veldig glad i bøker. Et hjem uten bøker blir fort kaldt og upersonlig.

Når jeg styler bruker jeg ofte «Coffee Table Books.» De passer godt til å ligge fremme. De er gjerne store og dekorative med lekre bilder og de understreker mine interesser.

1-DSC_3503DSC_3496

Det har vært viktig for meg å overføre min leseglede til min datter. Jeg elsker de koselige lesestundene med henne. Den siste tiden har jeg hatt gleden av å jobbe med Cathrine Wilhelmsen. Cathrine har startet sitt eget forlag, WilhelmsenWinther og er forfatteren bak 3 fantastiske barnebøker. Forlagets visjon er å skape vakre produkter av høy kvalitet med dybde og mening for barn i alle aldre – også voksne barn.

DSC_7092

De tre bøkene har vært med oss på høstferie. Perlehviskeren og Natthaven er vakkert illustrert av Petter Winther og passer for litt eldre barn mens Beatrix & Dunklumpene passer for de minste. Bøkene har fått strålende kritikker og er herlig skrevet. De tar opp viktige temaer som sorg og lengsel. Forfatteren skaper et spennende fantasiunivers som virker troverdig.

DSC_6845

Beatrix & Dunklumpene er herlig illustrert av Elisabeth Talén.

unnamed

I tillegg til bøker gir Wilhelmsen Winther ut nydelige kort som du kan se nærmere på her.

16cc96e0421b93b26818dd25f7edf9d0
Foto: Cocolapinedesign.com

Hvis du er systematiker og liker en rolig fargetone, kan du snu bøkene rundt for å få et mer dempet inntrykk. Det tar bare litt lengre tid å finne frem bøkene på denne måten 😉

Bøker er de stilleste og mest trofaste venner, de er de mest tilgjengelige og kloke rådgivere, og de mest tålmodige lærere.
Charles W. Eliot

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *