Cruise paradis ombord på Allure of The Seas

Er du skeptisk til å reise på cruice? Da kan jeg fortelle deg at du IKKE trenger å stå i lange køer, du møter IKKE pensjonister med blått hår og det er ikke sinnsykt dyrt.

Vi har nettopp kommet hjem fra en fantastisk tur til USA. Den første uken tilbragte vi på verdens nest største cruiseskip ALLURE OF THE SEAS. Vi var ca 5500 passasjerer (Kun 47 norske) og 2000 ansatte ombord. Skiper er så digert at derfor trenger du ikke å stå i lange køer for å nyte all luksusen. Vi var en vennegjeng på 14 personer med stort og smått. Vi var alle enige om en ting. Dette MÅ vi oppleve igjen!

DSC_4406red

Først stopp var Bahamas. Her nyter vi en deilig frokost på balkongen.

Skjermbilde 2016-07-25 kl. 15.31.57

Cruise har vært en reiseform for nordmenn i snart 50 år og det har vært en rivende utvikling siden den gang. Norskeide Royal Caribbean Cruises aller første skip ble sjøsatt i 1970, nå har de 40 totalt og nye skip planlegges hele tiden for å imøtekomme de kresne cruise turistene. De største cruiseskipene, slik som vårt er formet som store landsbyer, med alle tenkelige attraksjoner.

DSC_4508

Fra cruiceskipet kan man være med på ti-talls turer ved hvert stopp, eller man kan leie egen båt slik som vi gjorde på Bahamas.

DSC_4514

Dette vakre skjellet ble funnet på vår fantastiske snorkletur. Det ble selvsagt kastet ut i havet igjen.

DSC_4521DSC_4488red

Vi måtte bare klype oss i armen når vi besøkte denne fantastiske stranden på Bahamas.

DSC_4538DSC_4542

Bahamas vakre farger!

DSC_4511

På Bahamas badet vi med sjøskilpadder. Er den ikke skjønn?

IMG_2994red

Allure of the seas ble sjøsatt i desember 2010.  Om bord finnes et stort utendørs vannteater med spektakulære show, utendørsområdene Boardwalk og Central Park med ekte trær og planter, promenadegaten Royal Promenade med butikker, puber og kafeer, nabolaget Youth Zone for barn og ungdom, baren Rising Tide Bar som beveger seg mellom tre dekk, Zip-Line i ni dekks høyde, H2O Zone vannpark, fire basseng og 10 boblebad, surfesimulatorer, karusell, Spa avdeling og 24 ulike spisealternativer. Med tanke på all den gode maten ombord er det greit å vite at du også finner et digert treningssenter, løpebaner rundt båten og basketbane.

IMG_3063red

I Central Park ligger det mange koselige restauranter, fine butikker og mange vakre planter og blomster.

DSC_4781red

Boardwalk, selvsagt med egen karusell.

IMG_2920red

Den lekre Champagnebaren.

IMG_2960red

Allure of the Seas er hele 17 etager høy! Her har jeg tatt bilde ned mot Central Park.

DSC_4807red

Her nyter jeg kveldssolen og den vakre utsikten fra balkongen. Kjolen er fra Agencies Turquoise.

Skjermbilde 2016-07-25 kl. 15.26.39

På dette cruiset var vi innom Bahamas, St.Thomas, St.Kitts & Nevis. Båten gikk fra Fort Lauderdale. I tillegg til å spise i båtens hovedrestaurant der all maten er inludert i prisen spiste vi på en fantastisk Sushi restaurant og verdens hyggeligste italienske restaurant. Maten ombord var utrolig bra og alle de ansatte ombord var blide og hadde den rette service innstillingen.

Etter 1 uke på cruise var vi på rundreise i Florida. Vi stoppet på South Beach Miami, Key West, Naples og Orlando. Mer om det senere. 🙂

Du kan lese mer om Allure Of The Seas HER.

Dette innlegget er ikke sponset.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *