Slik dekket jeg bordet til fest for svigermor

En tid tilbake ble min kjære svigermor 70 år og vi lagde i stand fest for henne hjemme hos oss. Hennes to sønner lagde maten og vi svigerdøtrene serverte. Jeg dekket bordet med hvite Hortensiaer og Orkideer fra Mestergrønn. Jeg kjøpte de som planter som jeg delte og satt i vann. Stoffserviettene ble også pyntet med en Orkide.

DSC_3720DSC_3715DSC_3727DSC_3732

Når jeg dekker til fest liker jeg å bruke linduker og selvsagt ordentlige stoffservietter. Jeg synes også det er veldig hyggelig å bruke sølvtøyet, Odel som jeg har arvet etter mormor.

DSC_3734DSC_3763

En deilig Panakotta til dessert.

Vi hadde besøk av 14 herlige damer i 70 årene og blir jeg som dem når jeg blir 70 år, så er det bare å glede seg. ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *