Cupcakes og møbler i vakker harmoni

Under et studieopphold i USA, ble Ingrid Hancock Bjerknes oppmerksom på cupcakefenomenet. Hun fikk ideen om å inntrodusere de små og søte til det norske markedet og etablerte Hancock Cupcakes. Til tross sin unge alder har hun rukket å gi ut flere bøker og hennes firma leverer i dag Cup Cakes til hele Norges land.

På Majorstuen ligger hennes showrom som Ingrid deler med to andre gründere. Sammen har de skapt en fantastisk atmosfære og det var så hyggelig å besøkte det idylliske stedet. Ja, rett og slett så hyggelig at møtet tok 2 timer istedetfor 1. 😉

IMG_2155

Kakene til Ingrid er et kunststykke i seg selv.

IMG_2146

Møblene er designet av Pernille fra PH Design Norway. Pernille og Ingrid deler showrom.

IMG_2151IMG_2156IMG_2157IMG_2164

Du kan lese mer om Ingrid og hennes fantastiske kaker her. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *