Ikke rart at dette spillet har tatt helt av!

Første gang jeg testet Ladder Golf (Stige spill) var i fjor sommer på den koselige festen til Annette og Christian. Hele interiørkategorien til United Influencers var samlet for kos og moro på deres flotte gård.

laddergolf 3

Aktiviteten før middag bestod av Ladder Golf og gjett om vi hadde det gøy i de vakre omgivelsene.

hagespill 2

Her står jeg i dyp konsentrasjon. Spillet går ut på å kaste en snor med en golfball i enden, slik at den fester seg på en av de tre trinnene. Det er 3 poeng for øverste trinn, 2 poeng for midten og 1 poeng for det nederste trinnet.

hagespill til sommerfesten

Hvem tror du vant? Jepp, det var meg 😉

Jeg klarte ikke å glemme spillet, derfor var det stor stas da jeg endelig fikk det i min egen hage i år! Nå har vi brukt det både til barnebursdag og sommerfest til stor suksess for store og små. Du kan lese mer om spillreglene her.

www.kvalitetstid.no gir deg som leser av min blogg 20% rabatt på et spill. (Ordinær pris kr.995,-) Oppgi følgende kode: IGN21 Spillet kan bestilles her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *