Palma guide del 1

For et par uker siden opplevde jeg endelig Palma som jeg hadde drømt om så lenge. Siden vi ikke hadde besøkt byen før, tilbragte vi et par timer den første dagen på en sightseeing buss. «Hop on hop off» passer perfekt på nye steder og er alltid en bra start i en ny by.

Palma de Mallorca er en storby som også er hovedstaden på den spanske øya Mallorca. I Palma kan du enkelt kombinere en storbyferie med en strandferie, og er derfor perfekt for alle som ønsker å slappe av på stranda, men likevel ha mulighet til å shoppe når det skulle passe dem.

Ofte kalles Palma for Lille Barcelona, og med god grunn. Man finner veldig mye av det samme i Palma som man gjør i Barcelona, men byen er selvfølgelig ikke like stor.

Her kommer mine beste fotos som turist i den koselige byen. Del 2 vil handle om det fantastiske hotellet vi bodde på, Puro Hotel og Puro Beach. Del 3 gir jeg dere mine beste shopping og restauranttips.

red

Utsikten fra hotellet vårt. Fargen på bygningene er typiske for Palma.

IMG_0269red

En liten titt fra det utrolig tøffe konseptet Puro Hotel, hvor vi bodde. Se flere bilder i neste blogginnlegg.

IMG_0063

På turen gjennom byen passerte vi en gammel sjarmerende vindmølle.

IMG_0065

Vakkert langs strandpromenaden. Her er det perfekt å ta en morgentur.

IMG_0158

Et lite glimt fra hotellet vårt. Elsker den store palmen.

IMG_0627

Det hyggelige torget i gamlebyen. Hele plassen var dekorert med Hortensia i digre jernpotter.

IMG_0062

Le Seu-katedralen er den mest kjente katedralen på Mallorca, og ligger midt i Palma sentrum. Det er umulig å tusle spesielt langt i byen uten å legge merke til katedralen, for det er virkelig et syn man setter pris på når man ser det.

IMG_0081

På et høydedrag, 112 meter over Palma, hviler den mektige og sirkelrunde Bellver borgen. Her finner du  byens beste utsikt. Borgen er fra 1300-tallet.

IMG_0135

Le Seu-katedralen

Håper du vil følge med på del 2 og 3 av min Palma guide!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *