Amazing Puro Hotel og Puro Beach Palma

Her kommer andre del av min Palma guide. Denne gangen skal jeg vise dere bilder av det tøffe konseptet Puro Beach og Puro Hotel.

Jeg hadde lenge gledet meg til å oppleve design hotellet Puro Hotel og forventningene var ganske høye da vi endelig kom frem. Hotellet ligger sentralt i den sjarmerende bydelen La Lonja, i hjertet av Palma, en kort biltur fra flyplassen. Hotellet kan ikke ha en mer sentral beliggenhet og er perfekt når man ønker å ha Palma by rett utenfor døren.

Som gjest på Puro Hotel har du adgang til den eksklusive strandklubben Puro Beach i Ca’n Pastilla. Her finnes det bar, lounge og basseng mot betaling. Det tar ca 15 min ut til Puro Beach og hotellet har shuttle buss som går 1 gang i timen.

Jeg blir så glad når jeg opplever et så gjennomført konsept. Alt er holdt i hvitt og naturfarger. Lampene i taket er til å dåne av. Jeg fikk forklart at de var håndlaget i Marrakech. Skulle gjerne hatt noen sånne! De ansatte går i klær designet for Puro. Disse kan kjøpes i den lille butikken på stedet.

IMG_0303IMG_0295

Vi var litt uheldige med været, men det gjorde ikke så mye da vi koste oss med en herlig lunsj!

IMG_0362

Puro Beach har et stort basseng og stranden ligger rett ved siden av. Legg merke til den tøffe logoen på veggen.

IMG_0378

Er det ikke lekkert?

IMG_0635

Her er en annen type lamper i samme design.

IMG_0642

Vel tilbake på hotellet fant vi oss godt til rette i det flotte hotellrommet vårt. Legg merke til Oslo lampen.

IMG_0640

Tøft med dette runde, digre badekaret på badet.

IMG_0374

En annen lekker detalj var de flotte vaskene.

IMG_0243

I kvartalet rundt Puro finner du noen av Palmas beste tapasrestauranter. Palmas katedral er like ved og det er gåavstand til den berømte yachthavnen og promenaden Paseo Maritimo. Men du trenger ikke å gå ut for å spise. Hotellet er kjent for god mat og profesjonelle DJ`er som spiller flere kvelder i uken. Vi valgte et annet alternativ som jeg anbefaler alle å prøve. Nemlig Tapas på hotellets takterrasse i 5 etg.

IMG_0244IMG_0247

På veien opp ble vi møtt med roseblader.

IMG_0254IMG_0260

Puro har sin egen nydelige vin som smakte perfekt denne deilige sommerkvelden.

IMG_0256

Maten ble servert i en diger daybed maken til den som vi her så ned på.

IMG_0264

Måltidet smakte aldeles nydelig der oppe på Palmas tak.

IMG_0269

Huset, som Puro ligger i, er fra 1800-tallet med mange trapper, nivåforskjeller og små bakgårder. Hotellet er innredet i en moderne stil inspirert av spansk kunst og design.

IMG_0228IMG_0271

Som sagt hadde jeg høye forventninger til stedet men jeg må bare innrømme at jeg ble helt betatt av denne sjarmerende byen. I siste Palma guide viser jeg dere noen av de fantastiske shoppingmulighetene. (Innlegget er ikke sponset.)

Du kan lese om vår sightseeingtur i del 1 her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *