La oss heie på Norsk klesdesign!

Jeg synes det er utrolig kult at norske jenter tør å satse på klesdesign! Siden Inspirasjonsguiden ble etablert i 2010 har jeg alltid fremhevet norske designere. Det krever enormt med pågangsmot for å designe og ikke minst lansere en kolleksjon. Drømmen om å skape noe kommer nok høyere enn selve inntjeningen for de fleste. Det er derfor så viktig å støtte oppom det som er designet med tanke på oss som bor her i Norge og våre behov når det kommer til klær, enten det gjelder trening eller fritid.

Alpaca-Luxury-Linni-Meister redMerete-Nyegaard-Dehn-1Sarah-poncho-hovedbildeSkjermbilde 2016-04-12 kl. 15.49.56.pngSkjermbilde 2016-04-19 kl. 16.05.28Alpaca-Luxury-Linni-Meister

Foto: Hilde Brevig

Denne måneden har jeg hatt gleden av å samarbeide med Merete Nyegaard Dehn som siden 2009 har drevet Dehn Design. Dehn Design står for gode bruksplagg av høy kvalitet i materialer som alpakka, bambus og viscose. Kolleksjonen er smal, stilren og tidløs. Merete ønsker at klærne skal passe kvinner i alle aldre og kroppsfasonger. Kolleksjonen er delt inn i 3 hovedsegmenter: Comfort, Alpakka og Yoga Luxury.

Nå kan DU få 20% rabatt i nettbutikken til Dehn Design. Oppgi kode «mai» Rabattkoden gjelder frem til søndag 8.mai.

I konkurransen om å vinne et gavekort på kr.2000,- ble den heldige vinneren Therese Birkeland. Gratulerer så mye! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *