Bli med å titt inn til Norges flinkeste brudekjoledesigner

Denne uken var jeg på besøk i systuen og butikken til selveste Cecilie Melli. Jeg har latt meg inspirere av Cecilie i mange år og etter min mening er hun Norges beste designer av brudekjoler og selskapskjoler. Det var derfor en ekstra stor glede for meg å endelig møte den sprudlende og herlige designeren. Cecilie startet som designer i 2004 etter å ha utdannet seg som motedesigner fra Esmod i Oslo og Paris. Cecilie skaper feminine og vakre brudekjoler og selskapskjoler der silhuetten er feminin, men likevel dristig. Hun har en forkjærlighet for det feminine og sofistikerte. Den prisbelønte designeren kombinerer klassiske silhuetter med eksklusive detaljer. Cecilie har en myk og edgy fargepalett ved hjelp av farger som kremhvit, gammelrosa, smaragd grønn og lys gul.

IMG_9704
MG_4563-745x1024
Vakre Cecilie er en designer som jeg har beundret i mange år. Det var en stor glede for meg å møte den dyktige jenta. Det kiler litt ekstra i magen når jeg vet at hun holder på å lage en selskapskjole til meg akkurat nå. Mer om det senere 😉
IMG_9705

Alle kjolene blir sydd for hånd i Cecilies systue i Oslo sentrum der alle ansatte er godt utdannet med lang erfaring innen søm. I tillegg har hun læringer, og er dermed en av få i Norge som lærer bort kunsten å sy.

IMG_8297IMG_8308IMG_8317IMG_8321

Rett ved systuen finner du Cecilies butikk. Butikken er virkelig som en «godtebutikk» om du liker vakre kjoler og smykker. For ikke bare designer Cecilie kjoler, hun har også en stor kolleksjon med de vakreste øredobber, silkesjal, ringer, armbånd, vesker og smykker. I butikken finner du i tillegg en egen interiøravdeling.

Cecilie Melli har kledd opp flere norske kjendiskvinner her hjemme og hun kan føye Paris Hilton til på listen over internasjonale kjendiskunder. Selv om hun er populær blant kjendisene er det viktig for Cecilie å understreke at alle er velkommen til systuen i Øvre Slottsgate 7. Skal du gifte deg neste sommer er det lurt å bestille drømmekjolen allerede i september/oktober da den nye kolleksjonen blir lansert. Det tar lang tid å skape drømmekjolen…

IMG_9725IMG_9707IMG_9724Skjermbilde 2016-05-01 kl. 21.19.41Skjermbilde 2016-05-01 kl. 21.22.02Skjermbilde 2016-05-01 kl. 21.22.15Skjermbilde 2016-05-01 kl. 21.22.30

Nå kan DU og en venninne vinne et gavekort på valgfrie smykker fra Cecilie Melli. Verdi totalt kr.5000,- Du kan delta ved å legge igjen en kommentar her, på Facebook eller på Instagram. Trekning 20.mai. Lykke til!

Du kan lese mer om Cecilie Melli her.

CECILIE MELLI BUTIKK
Nedre Slottsgate 15
0157 Oslo
Tel: +47 21447968

post@ceciliemelli.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *