Drømmen som ble til virkelighet 30 år etter

Du forbinder kanskje Guri Schanke med teater, sang og dans, og mye liv på scenen. Det hun ikke er like kjent for er hennes andre kreative side: Interiør, design og vakre gjenstander. Lidenskapen ledet til en utdannelse på Møbelsnekker`n og Kunst & Håndverkskolen tidlig på 80 tallet, og nå 33 år senere er hennes første kolleksjon «ut av mitt hjerte» lansert.

DSC_2026DSC_2084DSC_2106DSC_2111DSC_2145DSC_2095

Ikke hver dag jeg har et så kjent besøk ved kjøkkenbordet. Guri er en sprudlende dame som det er utrolig hyggelig å bli kjent med. Guri forteller at så lenge hun kan huske har hun tegnet roser og alle skolebøkene hennes var dekket med rosemønster. Nå har hun dekorert koppene med 3 av sine egne akvareller. Selvsagt med rosemønster og i tillegg har hver kopp fått en liten engel i mønsteret. Koppene er fremstilt i den fineste benporselen og er detaljert med 24 karats gull.

Ikke overraskende har salget godt over enhver forventning. Koppene kan kjøpes her:

OSLO:
GlasMagasinet Stortovet
Briskeby Gods
Smageriet CC-Vest
Same ol Story (Tåsen)
ByTimo Byporten
ByTimo Paleet
Daisy (Vinderen)
SANDVIKA Storsenter:
Christiania Glasmagasin
BÆRUM:
Bitten (Høvik)
ASKER:
Moodies
BERGEN:
Glass Thomsen
Mogs
Wallendahl
HADELAND:
Hadeland Lys og Tinnstøperi
TROMSØ:
Britts
KRISTIANSAND:
Kaffe&Pasta
ARENDAL:
Arendals Glasmagasin
TRONDHEIM:
C.I. Pedersen
SELLEBAKK:
Lady M
FREDRIKSTAD:
Presangen
ULSTEINVIK:
PF Waage
GJØVIK:
Prydkunst
SANDEFJORD:
Sandefjord Glassmagasin
ByTimo
JESSHEIM:
Alny Glass
ODDA:
Digranes Blomster
OS (Bergen)
Dragseth Glassmagasin
AUSTEVOLD:
Kalsøy Landhandel
NAMSOS:
Namsos Glassmagasin
KRAGERØ:
Evas Hage
ÅKREHAMN:
Sigurd Svendsen

De siste ukene har du hatt mulighet til å vinne de flotte koppene til Guri. Det har vært en utrolig bra respons med totalt 2900 som deltok i konkurransen. Rose Mari fra Rogaland ble den heldige vinneren av 2 kopper til seg selv og 2 kopper til en venn. Gratulerer så mye!

Har du spørsmål eller er interessert i å få koppene til din butikk ta kontakt med post@agentsorgenfri.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *