Denne sommeren blir ROSA! Interiør, klær og kaker

Jeg har fra jeg var liten alltid vært veldig glad i rosa. Det som er litt rart å tenke på er at barnetøy på 70 tallet ikke fantes i rosa! Kanskje derfor jeg har blitt ekstra glad i rosa som voksen. I interiøret her hjemme bruker jeg rosa i tilbehøret om sommeren. Gjerne i form av blomster innendørs og tekstiler utendørs. Denne sommeren er rosa kåret til årets farge og jeg drømmer meg bort med disse bildene som jeg vil dele med deg.

Jeg har lenge samarbeidet med Agencies Turquoise rett og slett fordi jeg digger klærne deres. Kvaliteten er helt fantastisk og om sommeren er «boho stilen» den jeg liker aller best. I dag har jeg kost meg med deres lookbook for vår/sommer. Se bare på disse vakre bildene.

AchiboraHappy Karma


Agapi Ibiza Pink Pelagia Happy PinkPelagia Maxi PinkMG_pion_2015_02

Peoner er min favorittblomst og passer perfekt til mine mørke vegger. Lager en koselig sommerstemning og er så vakre å se på! Foto: Mestergrønn.

Skjermbilde 2016-04-19 kl. 23.17.25

Siden jeg er så glad i rosa selv er det alltid så hyggelig å lage til pinkparty for Mathea som har bursdag i mai. Flere ideer til barnebursdag kommer!

13040994_580222588810836_7114233627081010758_o

Vakkert servise fra The Nest Shop.

8M1A1915-1024x660

En som er dyktig på baking er Hverdagslykkelise. Her finner du mange deilige oppskrifter!

Bursdagskake

Min gode venn Franciska lager de deiligste kaker. Ikke rart hun vant Kakekrigen. Her er en av hennes favorittkaker. Trykk HER om du ønsker oppskriften.

Flere som har dilla på rosa?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *