Se hvordan butikken ble forvandlet til en ekslusiv Paris leilighet

Denne uken har jeg kost meg med et utrolig hyggelig oppdrag. Tara Anthun er en fantastisk dame som jeg møtte på mitt siste Instagramkurs. Tara er født og oppvokst rett ved Eiffeltårnet i Paris og begynte tidlig å interessere seg for søm og tekstiler. Hun har tidligere jobbet både for Chanel og Yves Saint Laurent. Nå bor denne driftige damen sammen med sin norske mann og sine to barn her i Norge. Tara fant ut at det var et stort behov i Norge for sengetøy i ekslusiv kvalitet som ikke skulle koste en formue. Etter omfattende undersøkelser og en lang prosess med å finne de rette samarbeidspartnerne designet hun sitt første sengesett i Egyptisk Bomull og startet produksjonen i Portugal. Sengesettene har samme gode kvalitet som du finner på de mest ekslusive hoteller, og når du handler av Tara kan du være sikker på sengesettene er tilvirket på etisk vis.

I tillegg til nettbutikken har Tara en liten sjarmerende butikk på Frogner i Oslo der vi hadde et hyggelig møte. Hun viste meg sengesettene som oste kvalitet og eleganse, nå ønsket hun at butikken skulle gjenspeile det samme. (Bildene nedenfor er ETTER bilder.)

DSC_2197DSC_2176DSC_2207
IMG_9563
Tara er født og oppvokst rett ved Eiffeltårnet i Paris og begynte tidlig å interessere seg for søm og tekstiler.
Skjermbilde 2016-04-23 kl. 00.14.47
FØR: Både hyllene og trappetrinnene var svært fargerike.
IMG_9492
FØR: Her er hyllene malt men de er enda ikke flyttet. Du kan skimte sengen i bakgrunnen.

Siden Tara er fransk var det naturlig å ta det som utgangspunkt når butikken skulle få en makeover. Trappen og hyllene ble malt mørkegrått og en gammel antikk fransk seng fikk hedersplassen i butikken. I tillegg flyttet vi Tara sitt kontor bakerst i lokalet og fikk frem en nydelig seng som også ble malt grå. Tara hadde mange antikviteter hjemme og disse ble tatt med til butikken. Jeg hengte opp gamle franske gullspeil på murveggen og satte frem et gammelt bord og stoler i Rococo stil. På den måten kan kundene sette seg ned rundt bordet der Tara gjerne byr på te og makroner mens hun lidenskapelig forteller om sengetøy og hvor viktig det er med luksus og kvalitet i sengen.

DSC_2233DSC_2327
DSC_2265
De lekre tapetene hadde Tara i butikken fra før. Gir en utrolig tøff effekt.

Begge sengene ble redd opp med det nydelige sengetøyet og alle hyllene ble fylt med sengetøy etter størrelse og pris. På den måten vet Tara til enhver tid hva hun har tilgjengelig og når nytt sengetøy må bestilles. I tillegg til sengetøy finner du de deiligste produkter innen duft for hjemmet og selvsagt håndklær, toalettmapper og morgenkåper.

DSC_2246DSC_2276DSC_2306

Taras ekslusive sengetøy er kritthvitt men på noen av putetrekkene har hun designet en lekker kantfarge. På sommerkolleksjonen har Tara latt seg inspirere av makroner når hun valgte farger.

Da butikken var ferdig stylet var det klart for Photoshoot. Viktig for Tara med fine bilder som hun kan bruke i sine sosiale medier. Når jeg tar bilder tenker jeg på utsnitt og format slik at bildene både passer for blogg, Facebook og Instagram. Resultatet er blant annet disse bildene du ser her.

DSC_2335
Tusen takk til Annette Julie Qvist fra Annette og Englene som hjalp meg med dette oppdraget. Annette er så dyktig med pennen og har skrevet den vakre skriften på vinduet.

Selv om butikken er ferdig stylet og bildene er tatt er ikke vårt samarbeide over. Nå skal jeg sørge for å bygge opp Taras Instagram konto. Hyggelig om du vil følge med der på @taraanthun.no

Du kan besøke nettbutikken og lese mer om Tara her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *