Se huset som var enda finere «live»

I dag har jeg besøkt en god bloggkollega fra UI. Jeg har kjent Anine @villavonkrogh i mange år gjennom bloggverden, men jeg har aldri vært hjemme hos henne. Det vakre huset ligger i Asker og da jeg fikk se det koselige stakittgjerdet når jeg kom kjørende kjente jeg meg straks igjen. Jeg var litt spent der jeg banket på døren. Alltid like blide Anine med Malla Marikken på armen tok i mot meg og plutselig sto jeg i den store hallen som jeg har sett så mange bilder av. Det ble et hyggelig besøk og jeg måtte selvsagt knipse i vei med mitt mobilkamera.

2

Lekkert med den rustikke murveggen mellom kjøkken og spisestue.

41

En nydelig krok i stuen. Se den tøffe puffen fra Missoni!

3

Peis på kjøkkenet hører med. Her med utsikt mot stue og spisestue.

cabin-bed

Foto: @villavonkrogh

Dette må vel være drømmesengen for mange barn?

hall-gult

 Anine sitt neste prosjekt blir å male den flotte hallen. Anine vurderer en grønn farge. Vi får følge med på bloggen for å se resultatet. Legg merke til det gråsvarte taket. Tøft med sort tak og hvite vegger. Det er alltid spennende å besøke et hus man har sett så mange bilder av. En ting er sikkert, huset til Anine og familien er enda finere i virkeligheten enn på de mange flotte bildene! Takk for at jeg fikk komme på besøk Anine. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *