Deilige pasteller som gir mening

Kjøper du et VIGA pledd gir du samtidig et pledd til et menneske som trenger det! Bak Viga pleddene står de to dyktige jentene Titti Dahl-Pedersen og Cecilie Nielsen.

Titti og Cecilie jobbet lenge for å kartlegge behov både i det kommersielle markedet og på donasjonssiden før de endte opp med pledd. – Vi er veldig klar over at mennesker som lever i nød, trenger mat, rent vann, helsetilbud og, ikke minst utdannelse, men de har også bruk for pledd. En filippinsk kvinne vi møtte på vår første donasjonsreise sa det veldig enkelt da vi spurte om hun hadde behov for et pledd; «Ja, det har vi. Vi trenger alt». For oss handlet det om å finne en vare som det er bruk for i verden, forklarer Dahl-Pedersen. For hvert VIGA-produkt som selges, donerer Viga et nødhjelpspledd til mennesker som trenger det. Så langt har jentene til sammen donert 5000 pledd. Du kan lese med om dette her.

DSC_0886

VIGA-produkter kjennetegnes ved godt design og høy kvalitet.
De er produsert i bambusviskose, samt i en blanding av bambusviskose og bomull.
Alle produkter er svært myke og behagelige, og kan brukes direkte mot huden uten at de stikker eller klør.

Viga

Vårens flotte pastellfarger.

DSC_0582

 I vinterferien ble mine pledd flittig brukt både på tur og i sofaen. I tillegg til å være myke og gode er de dekorative i sine flotte farger.

Du kan nå vinne en flott gavepakke bestående av originale, lekre VIGA pledd i delikate vårfarger! Premien inneholder seks pledd i sesongens nye trendfarger; pudderrosa, himmelblå, lavendel, orkidehvit, opalgrønn og lilla. Totalt får vinneren produkter verdt 3.600 kroner!Alt du trenger å gjøre er å melde deg på VIGA sitt nyhetsbrev. Vinneren trekkes søndag 20. mars 2016. Når vi trekker en vinner, donerer vi også 6 nødhjelpspledd til mennesker som trenger det. Meld deg på HER.

Du kan også vinne et Viga pledd til deg og en venn i en valgfri farge. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette blogginnlegget. Trekning 11.mars. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *