Se de smarte tipsene fra hjemmet til Norges største interiørblogger

I serien om mennesker som inspirerer meg så har Franciska en viktig plass. Jeg lærte Franciska å kjenne for mange år siden da hun laget en boligreportasje fra vårt hjem på St.Hanshaugen. Det var et flott møte som har resultert i et godt vennskap både profesjonelt og personlig. Vi er mange som følger Franciskas Vakre Verden og det er ikke rart hun er en av Norges største bloggere. Hennes varme personlighet gjenspeiles på bloggen og ikke bare er hun en dyktig Interiørfotograf, skribent og Stylist. Franciska byr på de deiligste oppskrifter og gir oss mange gode DIY ideer. For en tid tilbake var jeg på besøk hjemme hos Franciska. Der fikk jeg mange gode ideer og knipset i vei med mitt kamera. Lyst til å se?

DSC_9135

Når du går inn døren hos Franciska kommer du inn i en stor hall. Her mangler det det ikke på skapplass og deilig komfort. Legg merke til den tøffe lampen. Rørene i taket passer perfekt til å henge lyslenken på!

DSC_9136

Franciska har et nydelig hjemmekontor. Hun har valgt et vitrineskap til oppbevaring av både kontorutstyr og styling produkter. Oversiktlig og dekorativt!

DSC_9139

En gammel dør er satt inntil veggen. Her har Franciska både fått ekstra hyller og et tøft dekorelement. Legg merke til gulvet med skrift! Katten koser seg i kurven og er selvsagt med mamme på jobb.

DSC_9142

Ikke alle har bøker de har skrevet selv på konsollbordet, men det har Franciska. Legg merke til det tøffe skinnbeltet rundt bøkene. Boken «Sanselige Rom» kom ut i 2013. Jeg må innrømme jeg er stolt over at vårt hjem er på førstesiden. Jeg tar frem boken med jevne mellomrom og den inspirerer meg fortsatt like mye.

DSC_9148

Franciska er en svært dyktig fotograf. Her har hun laget tapet av et bilde. På sofaen har hun hengt et teppe som opprinnelig er ment til gulv. Dekorativt og smart.

DSC_9167

Alltid like blide og flotte Franciska!

DSC_9173

Lekkert å sette bildene i grupper istedet for å henge de på veggen. I peisen står et lysfat og skaper en god stemning. Smart å gjøre på sommeren når det er godt og varmt i luften.

DSC_9176

 I hjøret av stuen har Franciska laget en lekker krok med lamper, skinn og lykter. Tusen takk Franciska for at du inspirer meg så mye i min hverdag. Du er et fantastisk menneske som jeg setter stor pris på!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *