Norsk design i verdensklasse

Jeg er så fascinert av Amphora vasen som nettopp er lansert hos Mester Grønn. Vasen er designet av den prisbelønte designeren Magnus Pettersen. Pettersen åpnet sitt eget designstudio i 2011 med base i London, og designer i dag møbler, belysning og interiørartikler for ulike produsenter over hele verden. Pettersen har studert produkt- og møbeldesign på Kingston University og industriell design på Central Saint Martins.

DSC_0146DSC_0208

Amphora vasen passer til alt fra grønne planter som eukalyptus og Alocasia, til ranunkler, roser og tulipaner. Den er inspirert av antikkens amphora-krukker og laget av hvitt glass og stål. Vasen kommer i to størrelser i et begrenset opplag. På disse bildene har jeg stylet vasene med Kala og Eukalyptus.

Skjermbilde 2016-02-18 kl. 21.35.04Skjermbilde 2016-02-18 kl. 21.35.34

Jeg kjente ikke så godt til Magnus Pettersen fra før, men jeg må si jeg ble mektig imponert når jeg tok en titt på hjemmesiden hans. Er ikke disse produktene utrolig lekre? Lampene kan du blant annet se i restauranten på The Thief.

Jeg synes det er flott av Mester Grønn å inngå et slikt samarbeide. Ikke bare løfter de frem norsk design. De gir oss også mulighet til å kjøpe en vakker vase til en god pris. Du kan lese mer om samarbeidet mellom Magnus Pettersen og Mester Grønn her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *