Se hvordan den gamle trappen vår ble som ny

Da vi overtok huset vårt var jeg aldri i tvil om at trappen måtte pusses opp. I og med at dette kunne løses på mange måter brukte vi lang tid på å finne ut hvordan vi ville gjøre det.

DSC_0078

Vår gamle trapp hadde åpne trinn med samme gule parkett som i resten av huset. Vi bestemte oss for at vi ville lukke trinnene for å få en bedre lydisolasjon mellom rommene, i tillegg føltes det litt tryggere da både barn og dyr måtte kunne gå trygt i trappen. Legg merke til platen som er lagt på baksiden av trinnene mot kjøkken/stue.

DSC_0081

Vi malte trinnene på samme måte som vi hadde malt alle gulv, med 3 stjerners gulvmaling. Før vi satte i gang med malingen ble trinnene lett slipt, støvsugd og deretter vasket med salmiakk. Vi valgte å beholde hvitfargen men kombinere den med en matt sort farge i front og på gelenderet.

28_1299008768_xl

Her ser du hvordan trappen og stuen så ut tidligere!

DSC_7961 2

Vi la ikke teppe i trappetrinnene. Nå har vi bodd i huset i over ett år og det har gått helt fint. Trappeoppgangen er malt med kalkmaling fra Pure & Original, farge evening shadow. Jeg er utrolig fornøyd med trappen vår og anbefaler alle å gjøre det samme. Trappen er virkelig blitt helt som ny og er på en måte et smykke gjennom etagene.

3 kommentarer

 1. Veldig smart og pen løsning 🙂
  Hvor kjøpte dere platene?

 2. Hva har dere malt gulvet i stuen med?
  Er det malt på laminatgulv eller parkettgulv?
  Og har det blitt mange slitasjemerker?

 3. Merethe

  Hei,
  Jeg lurer på om du har fargekodene på malingen som er brukt på veggen på baksiden av trappeoppgangen og fargen på kjøkken/tak?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *