Bildene som rett og slett gjør meg lykkelig

Line Kay kaller seg en «fotograferende interiøraktivist» på sin Instagramkonto, @vintagepiken. Mange av dere kjenner Line fra vakre interiørreportasjer i blader som KK Living og Vakre Hjem og Interiør. Line er ikke bare en utrolig dyktig stylist. Hun tar nydelige bilder og gir sine lesere mange gode ideer når det gjelder ting du kan lage selv. Lines bilder gjør meg rett og slett lykkelig.

Skjermbilde 2016-02-15 kl. 13.09.29Skjermbilde 2016-02-15 kl. 13.09.49Skjermbilde 2016-02-15 kl. 13.10.42Skjermbilde 2016-02-15 kl. 13.11.03Skjermbilde 2016-02-15 kl. 13.11.44Skjermbilde 2016-02-15 kl. 13.13.00

Jeg spurte Line hva som inspirer henne når hun skal være krativ. «Teksturer, naturmaterialer, overflater, – så det blir gjerne noe tekstilrelatert når jeg holder på. Noe som er godt å jobbe med.» Line forteller at hun blir glad av revne papirkanter, ord, strukturen i et garn, kontrastene mellom tekstil og metall, gammelt håndverk, og møbeldesign som både er kunst og funksjon. Og blomster, alltid blomster! Visst finner hun inspirasjon i bilder og blad, men mest finner hun det i materialet hun jobber med. Og når hodet er tomt for ideer, så jobber hendene videre. Da dukker det gjerne opp noe spennende forteller Line ivrig.

Du kan følge Line på @vintagepiken eller på hennes blogg her. «For meg er det å kunne ha vakre ensembler eller stilleben rundt meg, en like god opplevelse som å ha utsikt mot fjell eller vann» uttalte Line til KK Living. Vi andre kan bare glede oss over at vi får følge med i Lines krative verden gjennom det hun deler.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *