3 flotte norske designere

Det er fint å se hvor mange dyktige norske designere vi har her i landet. For meg er det viktig å støtte norsk design og derfor vil jeg fremover trekke frem noen favoritter. Denne uken har jeg vært så heldig å få lov til å gi bort 3 gaver som alle har norsk design. Først vil jeg trekke frem min venn Halvor Bakke. Halvor er en mann med mange jern i ilden. Ikke bare er han en dyktig møbel og interiør designer, han lager også de skjønneste serier i glass gjennom sitt samarbeide med Magnor Glassverk.

magnor

På stuebordet mitt nå står SKYLINE fra Magnor. SKYLINE ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai. Der satt Halvor i 43.etasje og så ut over byen og ble fascinert av alle lysene. Han ga serien SKYLINE et stramt, rent og maskulint uttrykk. Som majestetiske skyskrapere i kontrast mot klar himmel, en illusjon av storbyens estetikk, skapte han konturene om til et trendy og sofistikert interiør.

DSC_9517

Monica Øien står bak In Motion Jewelry. For ett år siden lanserte Monica sin aller første smykkekolleksjon som gikk over all forventning. I dag har hun nærmere 200 styles i porteføljen. Alle er håndlaget og produsert av et liten familiebedrift i Bangkok som har holdt på i over 100 år. Det er symbolikk bak enhver tegning, enhver knute, enhver grafikk. Alle smykkene er velsignet, og kjøper du et smykke går en andel til et veldedig prosjekt. Det har vært en stor glede å bli kjent med Monica som gir så mye av seg selv og som alltid har mange spennende prosjekter på gang.

Skjermbilde 2015-12-07 kl. 20.46.33

VIGA-produkter kjennetegnes ved godt design og høy kvalitet. De er produsert i bambusviskose samt en blanding av bambusviskose og bomull forteller Cecilie Nielsen, som har stått for design og konseptutvikling. Alle produktene er svært myke og behagelige. De kan brukes direkte mot huden uten at de stikker eller klør. når du kjøper et VIGA produkt, doneres det et pledd til mennesker som trenger det. VIGA gjør dette i samarbeid med PLAN International Norge. I 2014 donerte gründerne Titti Dahl-Pedersen og Cecilie Nielsen 2.500 pledd til mennesker på Filippinene. Nå har de donert bort totalt 5000 pledd. Det står det stor respekt av!

julegave2

Nå kan du vinne disse flotte produktene til en samlet verdi av kr.2650,- Trekning i morgen!

For å delta må du legge igjen en kommentar her, på Facebook eller på Instagram!

Lykke til!

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *