Julepynting for han og henne

På lørdag skal jeg intervjues på NRK Radio p1 der tema er «hvordan ønsker en gjennomsnittlig mann at hjemmet skal pyntes til jul? Hvordan vil kvinnen i huset at julepyntingen skal være? Hvordan forener vi disse to interessene?

3imMSzVAKufreYd4raAUXfACfenVVp0L0mT9738pMQU

Foto: Franciskas Vakre Verden

Det viktigste med julen er tradisjoner og jeg løser dette ved at jeg lager små grupper der jeg samler den ulike julepynten. På en hylle står alle barnehagenissene, i en kurv under juletreet sitter alle nissene. På den måten blir huset pyntet etter alles smak. Hovedjuletreet må jeg nok innrømme at det er jeg som setter mitt største preg på. Men vi har alltid et lite tre i tillegg som de minste i familien pynter akkurat slik de ønsker.

fmj_mariannesjul_11

Foto: Franciskas Vakre Verden

DSC_9424

Hvordan løser dere julepyntingen hjemme hos deg? Blir glad for innspill!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *